Всяка зодия е уникална. Има обаче една, която не може

...
Всяка зодия е уникална. Има обаче една, която не може
Коментари Харесай

Няма други като тях. 13 любопитни факта за Рибите

Всяка зодия е неповторима. Има обаче една, която не може да се съпостави с никоя друга. Това е зодия Риби. Рибите са една от най-необичайните зодии. Хората са привлечени от тях освен поради безкрайната им сила – всичко е доста по-дълбоко и по-интересно.

Рибите са доста прочувствени. Всяко малко нещо може да вбеси, обиди, разстрои, зарадва, въодушеви или разстрои представителите на тази зодия. Това, на което другите хора въобще не биха обърнали внимание, няма да се изплъзне отдолу под погледа на Рибите.

Представителите на тази зодия имат доста недостатъци и пороци. Сред тях има много алкохолици, пушачи и наркомани. Причината за това е познатата неустойчивост и емоционалност.

Рибите непрекъснато са заети с нещо. Те в никакъв случай не си губят времето. Почти невероятно е да поканите представители на тази зодия някъде – те по този начин или другояче няма да дойдат, базирайки се на натоварения график. Дали това в действителност е по този начин или просто Рибите са майстори на игнорирането, не се знае сигурно.

Представителите на този воден знак са в положение да провокират неразбория във всеки дом. Творческият хаос им е характерен. 

Рибите непрекъснато мечтаят и фантазират. Представителите на тази зодия могат много елементарно да измислят своя съвършен живот. И всичко би било наред, в случай че Рибите не се разстройват, когато осъзнаят, че в реалност всичко е малко по-различно.

Рибите доста обичат да се смеят. Имат в действителност инфекциозен смях, който не може да не радва другите. Самите представители на тази зодия се майтапят добре, въпреки че го вършат много рядко. Рибите постоянно желаят сътрудникът им да има положително възприятие за комизъм.

В съпоставяне с другите зодии Рибите са по-склонни към меланхолия и неприятно въодушевление. Ето за какво техните близки би трябвало да прекарват допустимо най-вече време с тях.

Рибите доста постоянно употребяват жлъч в речта си. И те не го вършат преднамерено и не желаят да обидят никого – просто им идва от вътрешната страна.

Рибите са доста креативен хора. Много представители на тази зодия са отлични артисти, художници и музиканти. Този знак даже не би трябвало да се пробва доста – той има присъщ гений.

Рибите ценят най-вече искреността в хората. Затова те могат да простят на колегата си всичко, с изключение на лъжите и преструвките. Ако сте почтени с Рибите, те в никакъв случай няма да си тръгнат.

Представителите на тази зодия постоянно доста мъчно претърпяват всяка разлъка. Това важи и за любовта, и за другарството, и даже за промяната на работа и местожителството.

Рибите не умеят да простят. Затова не се опитвайте да върнете този знак в живота си. При никакви условия няма да допусне в живота си индивида, който в миналото го е оставил.

Рибите са доста разнообразни от другите зодии. Дори тези хора, които са едва осведомени с астрологията, могат да дефинират с просто око, че някой е характерен представител на Рибите. Тук няма изключения.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР