Всяка връзка изисква да се полагат ежедневни усилия и труд,

...
Всяка връзка изисква да се полагат ежедневни усилия и труд,
Коментари Харесай

14 знака, че сте един за друг

Всяка връзка изисква да се поставят ежедневни старания и труд, с цел да се резервира, без значение от това, че в нея бушува огънят на любовта. Ето и някои признаци, които ще ви подскажат, че с половинката ви сте един за различен:

1. Изваждате най-хубавото един от различен. Заедно сте по-добри хора.

2. Не се страхувате от спорове. Знаете, че те пораждат във всички взаимоотношения, само че вие се справяте с тях, като говорите за тях,вместо да бягате.

3. Смеете се. Мислите, че гаджето ви е един от най-забавните хора на света (въпреки че, несъмнено, знаете, че това обективно видяно е огромна, дебела лъжа).

4. Не играете игри и не следвате неписани правила за срещи. Ако ви се прииска да изпратите известие на половинката си, го вършиме.

5. И двамата имате кариери, които обичате, само че въпреки всичко преди всичко се поставяте един различен.

6. Справили сте се с някои от тестванията на връзката, без да се карате съществено. 

7. Не се страхувате да бъдете „ грозни “ един пред различен. Или просто казано, да бъдете себе си.

8. Казвате си всичко и нямате секрети един от различен.

9. Дори да не вършиме непрекъснато секс, вие сте привлечени един от различен и постоянно желаете да се целувате, прегръщате и държите за ръце.

10. Предпочитате да живеете един с различен, в сравнение с настрана. Има доста страхотни неща в това да живееш самичък, само че няма нищо по-добро от това да живееш с обичания човек.

11. Полагате старания да имате положителни връзки с роднините си, както и с роднините на половинката си.

12. Имате идентични полезности. Не е нужно да се съгласявате какво да ядете на закуска или кой сериал на Netflix е най-хубавият, само че когато става въпрос за серизони неща, сте на една и съща страница.

13. И двамата сте подготвени да вършиме жертви за другия. Все отново ко компромисите са значима част от връзката.

14. Планирате няколко месеца напред. И като цяло, никой от вас не се опасява да приказва за бъдещето, тъй като знаете, че желаете да го прекарате дружно.

Ако към този момент сте се убедили, че сте тъкмо един за различен, тогава може би няма да мине доста време преди църковните камбани да забият.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР