Всяка вечер от петък, 10 април, до понеделник, 13 април

...
Всяка вечер от петък, 10 април, до понеделник, 13 април
Коментари Харесай

Уикенд на големите котки

Всяка вечер от петък, 10 април, до понеделник, 13 април
След премиерата на вълнуващата нова поредност " Страна на огромни котки " през януари, продължаваме да посвещаваме време на тези красиви животни. През април ще можете да се насладите на премиерата на документалния филм " Да уловиш съветския тигър " и други завладяващи документални филми за разнообразни огромни котки по целия свят.



Да уловиш съветския тигър
Събота, 11 април, в 20:00 ч.
Британският еколог и откривател на дивата природа Крис Морган е проследявал огромни хищници в някои от най-дивите и най-отдалечени места на Земята. Той се сблъсква с най-голямото си предизвикателство досега - да открие и снима сибирския тигър, който живее на независимост в най-източните гори на Русия.
Винаги се е считало за невероятно да се снимат най-мощните огромни котки в дивата природа, само че не щеш ли корейският оператор Суйонг Парк се появи след години, прекарани в гората, с невероятни фрагменти. Никой преди или по-късно не е реализирал сходно нещо! За да снима фрагментите, Суйонг е прекарал доста време, проследявайки тигрите из големите им територии. Срещайки се със Суйонг Парк, Крис научава по какъв начин операторът е разкрил тигрите и скоро стартира да схваща мащаба на достижението му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР