Всяка вечер Дамян забавлява хиляди фенове от различни точки на

...
Всяка вечер Дамян забавлява хиляди фенове от различни точки на
Коментари Харесай

Милионерът Джанлука кани DJ Дамян за парти на луксозна яхта!

Всяка вечер Дамян забавлява хиляди почитатели от разнообразни точки на страната, които са зажаднели за празненство, хубава музика и шоу. Предвид удължаването на изключителните ограничения, Дамян ще продължава с включванията си онлайн, където събира огромна публика.

Наш източник издаде, че един от почитателите на нашия диджей е известният в целия свят Джанлука Ваки. Той стана известен като „ танцуващия милионер “ и с клипчета от първокласни яхти и питейни заведения съумя да прикове вниманието върху себе си.

Случайно попаднал на едно от онлайн празненствата на Дамян и помолил негов другар българин да му преведе какво приказва. Харесал е държанието на Дамян и по-късно му написал, че е същински шоумен и заслужава по-голяма сцена.

Нашият източник твърди, че татуираният италианец Джанлука се е свързал с Дамян и му отправил много гореща оферта. Първо се поинтересувал дали британският език на Дамян е на равнище и дали би приел да направи празненство на една от неговите първокласни яхти след края на пандемията.

Не знаем дали Дамян е приел офертата и изобщо за какви пари е говорено, само че сигурно такава опция не се изпуска. За никого не е загадка, че най-скъпите и радостни празненства в света се вършат точно от Джанлука, който не инцидентно се е спрял на Дамян, който в България е апетитен за шоумен номер едн, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР