Всяка уважаваща себе си жена трябва да запази някои неща

...
Всяка уважаваща себе си жена трябва да запази някои неща
Коментари Харесай

5 неща, които една жена не трябва да споделя дори с най-добрата си приятелка

Всяка уважаваща себе си жена би трябвало да резервира някои неща в загадка даже от най-хубавата си другарка.

Има някои неща, за които е най -добре въобще да не говорите с приятелите си, в противоположен случай може да загубите освен спокойствието, само че и щастието си.

Ето какво в никакъв случай не би трябвало да споделяте даже с най-хубавата ви другарка.

1. Връзката с мъжа ви

Ако желаете да споделите с вашата най-хубава другарка нещо за мъжа ви, тогава можете да кажете единствено положителни неща за него. Никога не трябва да навлизате в детайлности, свързани с кавги и всевъзможни битови проблеми.

Никой не е предпазен от обстановка, в която най-хубавият му другар може да се трансформира в най-големия му зложелател на следващия ден. Ако един другар знае доста ненужна информация за вас, това може да трансформира личния ви живот в пъкъл.

Бъдете изключително внимателни най-много към тези дами, които постоянно клюкарстват за някого във ваше наличие. На такива другари въобще не би трябвало да се доверявате.

2. Връзката ви с другите ви приятелки

Никога не би трябвало да обсъждате с най-хубавата си другарка другите си приятелки. Не споделяйте с нея и тайните, които те са ви доверили.

3. Изневяра

Никога не би трябвало да казвате даже на най -добрата си другарка по какъв начин сте изневерили на брачна половинка си или по какъв начин той ви е предал.

Ако сте мъдра жена, би трябвало да ви е ясно, че в случай че трети човек разбере за това, тогава персоналният ви живот ще стане обществено притежание. Въпрос на време е репутацията ви да бъде унищожена, тъй като вие или вашият фаворит ще станете обект на злословия.

4. Парични проблеми

Всичко, обвързвано с финансовото ви положение, също би трябвало да се пази в загадка.

Ако имате проблеми с задължения или заеми, не е належащо приятелите ви да знаят за това. Не говорете пред никой за финансовите си проблеми. Хората са разнообразни. Много от тях в действителност обичат да разискват проблемите на другите хора зад тила им.

5. Проблемите ви със закона

Това е едно от нещата, които също постоянно би трябвало да се пази в загадка. 

Проблемите със закона могат да засягат освен вас, само че и обичания ви и това не трябва да става обществено притежание.

Някои хора слагат под въпрос съществуването на другарство сред дамите въобще. Никога не забравяйте, че индивидът, на който в действителност се доверявате, може би просто да се преструва. Следователно мълчанието е освен злато, само че и е залог за личното ви успокоение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР