Всяка сутрин в 8 часа да е в Министерския съвет,

...
Всяка сутрин в 8 часа да е в Министерския съвет,
Коментари Харесай

Идея за координация: Какво обсъдиха от ПП във връзка с предстояща схема за работа

Всяка заран в 8 часа да е в Министерския съвет, с цел да координира работата на държавното управление с тази на Народното събрание. Такава концепция е разисквана от групата на “Продължаваме смяната ” по отношение на идната скица за работа, която би трябвало да се създаде, написа 24 часа.

Координацията би трябвало да върви по две линии - сред държавното управление и Народното събрание, както и сред групите на ПП-ДБ и. Затова било разисквано пък да се предложи на ръководителя на Народното събрание и на шефката на групата на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, да изговарят авансово законодателната стратегия за седмицата дружно със зам.-шефа на Народно събрание от “Промяната ” и някого от четиримата шефове на групата -, Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има и Владислав Панев.

В петък бе решено съотношението на ресорите в новото държавно управление да е 13:4 сред премиера и вицепремиера Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Това стана ясно от известие на държавното управление. Бившата еврокомисарка персонално ще следи активността на четири ведомства - Държавна организация “Архиви ”, тази по метрология и механически контрол, Агенцията за нуклеарно контролиране и Държавната организация за протекция на детето.

Денков пък ще дава отговор за службите, държавния запас, организацията за бежанците, Държавна организация “Безопасност на придвижването по пътищата ”, комисията за стоковите тържища и борсите, Националната организация за оценяване и акредитация, тази за професионално обучение и образование, Агенцията за обществените предприятия и надзор, Националния статистически институт и Патентното ведомство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР