Всяка сутрин преди да отиде на работа, бизмесменът имал навика

...
Всяка сутрин преди да отиде на работа, бизмесменът имал навика
Коментари Харесай

Близки Разкриха Сега: Когато Разберете Какви Са Били Последните Думи На Бизнесмена Петър Христов Преди Смъртта Ще Ви Се Скъса Сърцето!

Всяка заран преди да отиде на работа, бизмесменът имал навика да се обажда на майка си. И тази заран той направил това. Малко след 9,00 часа се обадил на родителката си, с цел да й каже, че е добре и я обича, споделя Благовеста Факирова (председател на кметското съдружие във Велико Търново).

Благовеста е извънредно близка със фамилията на Петър Христов. Откакто научила за гибелта на предприемача, тя е неразделно до унищожената му майка.

Малко преди да бъде застигнат от съдбовния патрон, Петър Христов бил изцяло спокоен и нищо в държанието му не издавало, че той усеща какво го чака.

Благовеста Факирова споделя, че той е взел участие в голям брой благотворителни начинания. Създал дарителската акция „ Свети Иван Рилски “, подпомагаща хората от великотърновското село Балан.

Председателката на кметската организация споделя, че той снабдил с сензори за пожар домовете на възрастните хора в селото.

Освен това поръчал специфични пазарски чанти със светещи знаци, с помощта на които водачите виждат възрастните, даже когато вървят до магазина в тъмното.

Факирова споделя още, че поради всички благотворителни дела на Петър Христов, името му е изписано в стената на църквата „ Св. Иван Рилски “ в село Балан.

Тя споделя още, че той е бил един извънредно добър човек. Помагал на всички и не се самозабравил, макар благосъстоянието си.

Последно на Ивановден той оправил привет към всички празнуващи от страницата си във Facebook. Ден по-рано Петър Христов написал, че положителното постоянно побеждава неприятното, написа Блиц.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР