Всяка сделка с дявола е лош мир за сметка на

...
Всяка сделка с дявола е лош мир за сметка на
Коментари Харесай

Киев отхвърли предложението на Кисинджър за договаряне с Кремъл: Това е сделка с дявола

Всяка договорка с дявола е неприятен мир за сметка на украински земи - ще бъде победа за Путин и рецепта за триумф на автократите по света, съобщи президентският консултант Михайло Подоляк.  
Киев отхвърли препоръчаната от някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър формула за споразумяване на спора в Украйна, предадоха международните организации.

" Г-н Кисинджър към момента не е схванал нищо. Нито за естеството на войната, нито за следствията от нея за интернационалните връзки ", написа в обществената мрежа Телеграм украинският президентски консултант Михайло Подоляк.

 

" Всъщност рецептата, която някогашният държавен секретар предлага, само че която се опасява да каже гласно, е елементарна: успокояване на агресора посредством жертване на части от Украйна и приемане на гаранции за ненападение против други източноевропейски страни. ".

Той добави, че " всички последователи на простите решения би трябвало да запомнят следното явно нещо: всяка договорка с дявола - неприятен мир за сметка на украински земи - ще бъде победа за Путин и рецепта за триумф на автократите по света ".

В своя публикация за сп. " Спектейтър " Кисинджър напомни препоръчаната от него през май формула за прекъсване на огъня в Украйна, която планува съветската войска да се върне на позициите си отпреди нашествието на 24 февруари, а Крим да бъде предмет на " договаряния ".

В изявление от през вчерашния ден шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс съобщи, че въпреки и множеството спорове да завършват с договаряния, оценката на Централно разузнавателно управление на САЩ е, че Русия към момента не е задоволително сериозна в желанието си за започване на същински договаряния за преустановяване на войната.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР