Всяка руска атака или инвазия срещу НАТО ще предизвика съкрушителен

...
Всяка руска атака или инвазия срещу НАТО ще предизвика съкрушителен
Коментари Харесай

Британският главнокомандващ Тони Радакин: Путин не иска война с Н...

" Всяка съветска офанзива или инвазия против НАТО ще провокира пагубен отговор ", сподели Радакин. Той добави, че съветският президент схваща това: " Основната причина, заради която Путин не желае спор с НАТО, е, че Русия ще загуби. И ще загуби бързо ".

По-рано прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков съобщи, че директният спор сред Русия и НАТО ще стане неминуем, в случай че военните от алианса се появят в Украйна.

" В случая не би трябвало да приказваме за възможност, а за наложителност. Така го оценяваме ", отговори Песков в отговор на въпрос за рисковете от спор с НАТО.

За това, че страните от Европейски Съюз могат да изпратят свои войски в Украйна в близко бъдеще, с цел да поддържат Киев в борбата с Москва, съобщи френският президент Еманюел Макрон.

" Днес няма консенсус за изпращане на сухопътни войски. Но нищо не може да бъде изключено в бъдеще ", сподели Макрон след срещата на върха в Париж, добавяйки, че такава опция е " упомената измежду разновидностите " за поддръжка на Киев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР