Всяка новина, свързана с трети сезон на Белият лотос, успява

...
Всяка новина, свързана с трети сезон на Белият лотос, успява
Коментари Харесай

Ето как изглеждат хотелите от трети сезон на Белият лотос

Всяка вест, обвързвана с трети сезон на " Белият лотос ", съумява да провокира див екстаз в нас. Първият сезон на сериала на Майк Уайт разказваше за гостите на извънреден курорт в Хавай, на които им се случваха поредност комични, трагични и непредвидени неща. Във втори действието се развиваше в Италия.
 Патрик Шварценегер, синът на Арнолд Шварценегер, влиза в трети сезон на
Синът на Арнолд Шварценегер влиза в един от най-популярните сериали

Милош Бикович също ще взе участие в хитов сериал на HBO

С оградените с палми плажове на Хаваите и блясъка на върховете на скалите на сицилийската Таормина, които обезпечават фона на първите два сезона на " Белият лотос ", почитателите на хитовия сериал на HBO с неспокойствие чакаха да бъде разкрито местоположението на третия. И бяхме повече от разчувствани, когато беше доказано, че трети сезон на сериала ще бъде сниман в Тайланд.

Подобно на първите два сезона, хотелите са мястото, където се развива по-голямата част от драмата, макар че кой може да не помни емблематичните подиуми с яхта на Дженифър Кулидж от предходната година. Вече е ясно и кои тъкмо ще бъдат курортите в трети сезон на сериала - и те излъчват тъкмо толкоз изисканост, колкото чакахме. До момента са доказани две местоположения: един хотел в Пукет в Тайланд и различен на втория по величина остров в страната - Ко Самуи. А ето и по какъв начин наподобяват самите курорти.

Първият е Four Seasons Resort в Ко Самуи - петзвезден хотел, който се гордее с вили с аспект към морето с някои много впечатляващи инфинити басейни. Стаите са въплъщение на лукса (и не бихме очаквали нищо по-малко от " Белия Лотос " ) с аспект към Индийския океан. Този спокоен оазис на Laem Yai Bay е идеалното място за релаксация и отмора. Има даже " скришен плажен спа център " с панорама към идиличния Сиамски залив, който звучи като доста подобаващ за задачите на сериала.

Освен това хотелът е на идеалното място за разглеждане на покрайнината - единствено на 30 минути с кола както от Големия Буда, по този начин и от интернационалното летище Ко Самуи. Цените за тропически разкош не са евтини, като нощувките стартират от 992 английски лири на вечер, написа Metro.

Вторият доказан курорт е Anantara Mai Khao Villas, който се намира на северния завършек на остров Пукет. С добре поддържани тревни площи, красиви вилни басейни и ужасно усамотение, това несъмнено е идеалното място, в което да се развият всички лудории на сериала. Тези първокласни вили са ситуирани на дълъг сектор от страховит плаж в края на националния парк Sirinath - чудесни за разнообразни екскурзии - както разходки с лодка, по този начин и преходи със слонове.

 Милош Бикович в
Милош Бикович е навън от сериал на HBO поради Украйна

И по какъв начин Александър Сано го поддържа

Всичките 25 вили са проектирани по този начин, че да наподобяват на обичайно тайландско село, като хотелът също разполага и с фитнес и учебно заведение по готварство. Anantara Mai Khao Villas може и да излъчва спокойна атмосфера, само че, както добре знаем от първите два сезона на " Белият лотос ", нещата не постоянно са такива, каквито наподобяват. Цените за този крайбрежен курорт стартират от 375 английски лири на вечер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР