Всяка жена си мечтае да открие доброто момче и обикновено

...
Всяка жена си мечтае да открие доброто момче и обикновено
Коментари Харесай

Седем знака, че излизаш с добро момче

Всяка жена си мечтае да открие положителното момче и нормално това е мъжът, с който най-после оставаме.

Минаваме през какво ли не, преди да го срещнем, постоянно го отхвърляме, а когато най-сетне сме подготвени за него, го откриваме. Ето по какъв начин да го разпознаем ;)

Той те обича, също така те цени и боготвори, държи се с теб като с принцеса, не пропуща мотив да потвърди любовта си – цветя, шоколад, похвали... Не пресмята времето си, тъй като постоянно желае да го прекарва с теб ;)

Учтив е с приятелите и околните ти, тъй като е положително момче. Той се отнася към тях с почитание, приема минусите им и ги цени, просто тъй като знае, че те са значима част от живота ти:)

via GIPHY

Уважава те, почита мнението ти, минусите ти, капризите ти. Говори ти благо и в никакъв случай не те наскърбява.

Той ти е правилен или най-малко по този начин се допуска. Няма човек, който да е застрахован от изневярата. Но положителното момче е по-вероятно да не се изкуши да кривне от правия път.

via GIPHY

Държи се добре с близките, положителното момче не е благо единствено към теб и приятелите ти. Той се държи добре и със сервитьора и с продавача, и с момчето в киното. Подхожда с почитание и доброжелателност към хората, които среща:)

Глези те, грижи се за теб, угажда на прищявките ти...най-общо те носи на ръце. Ако в действителност е положително момче, това ще продължи дълго:)

via GIPHY

Има съществени намерения към теб и връзката ви. Не се тормози да споделя „ ние “ вместо „ аз и ти “, възнамерява почивките ви дружно и гледа на теб, като на дамата, с която желае да бъде:)

И още за положителните и неприятните момчета:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР