Всяка жена поне веднъж в живота си е опитала тази

...
Всяка жена поне веднъж в живота си е опитала тази
Коментари Харесай

Методи за бързо отслабване – мит или реалност

Всяка жена най-малко един път в живота си е пробвала тази или онази диета, разнообразни медикаменти за намаляване и какво ли още не, в името на това да има тънка талия. Всеки е чувал за стотици способи за бързо намаляване. В тази публикация ще разгледаме истината или измислицата за методите за бързо намаляване.

Методи за бързо намаляване – мит или действителност

Не е загадка, че най-ефективният метод за битка с наднорменото тегло са аеробните извършения, съпроводени от вярно хранене. От телевизионните екрани, интернет, непрестанно приказват за нови способи за бързо намаляване.

И по този начин, какви са тези способи, вижте в този момент:

Бърза диета
Само за 4 седмици намаляване с 15-20 кг
Повечето модерни диети и диети се базират на килокалориите, които тялото получава и изразходва. Често тези диети са съпроводени от фи...
Прочети повече
Това са диети, които ви разрешават да свалите омразните килограми единствено за няколко дни. Монодиетите са доста известни. В тях се употребяват еднакъв артикул.

Какво се случва следователно?

Човек получава по-малко калории. На такива диети е разрешено да се одобряват не повече от 600-800 калории дневно. Ако продължите да живеете същия живот, изразходвайки повече от 1500 калории дневно, тогава изгарянето на мастните ресурси става бързо, през първите дни. Първо губите вода, а по-късно и мазнини в тялото.

Забележка: Не можете обаче да седите на такива диети повече от 3 дни, в противоположен случай рискувате здравето си. Първо, витамините и минералите престават да навлизат в тялото в цялостен размер и това ще се отрази на косата, ноктите и кожата. Второ, в избран миг тялото стопира да изгаря личните си мазнини и метаболизмът се забавя.

Спирайки диетата ще ви се ска да се нахвърлите на храната, а изгарянето на калории ще е още по-трудно. Това се получава йо-йо резултата, а два ли желаете да постигнете него! Така този способ за бързо намаляване отпада!
Нормално тегло: Защо не всеки би трябвало да отслабне?
Понякога поставяме прекалено много старания, с цел да се отървем от няколко кг. Наистина ли са непотребни тези килограми? И какво значи и...
Прочети повече
Следващият способ са другите " чудодейни " хапчета за намаляване и чайове. Рекламата споделя, че можете да отслабнете, през нощта. Но, дали е по този начин? Ако имаше лекарство в природата, което да дава отговор на безусловно всички и да оказва помощ за намаляване, тогава нямаше да има дебели хора. Тези медикаменти включват разнообразни субстанции, които усъвършенстват метаболизма. Не мислете, обаче, че откакто ги изпиете, незабавно ще започнете да отслабвате. Те работят единствено в композиция с вярно хранене и физическа интензивност, а с вярното хранене можете да отслабнете и без тях. Наред с това такива медикаменти скрият редица рискове. Не всички от тях са безвредни за здравето. Има случаи, когато хората са получавали паразити или разнообразни болести. Така излиза наяве, че за множеството от тях няма никакъв смисъл. Ето за какво, преди да купите такива медикаменти, помислете дали имате потребност от тях?

Следващият способ са уредите за извършения, които ви оказват помощ да отслабнете, до момента в който лежите на дивана. Разбира се, получавате известно стесняване на мускулите. Това, обаче не е задоволително, с цел да отслабнете. За да реализира красива фигура, би трябвало да поработите върху нея, да извайвате като ваятел. Това, даже лежешком на дивана е съвсем невероятно да се направи. И по този начин, опитвали ли сте в миналото да ядете торта всеки ден и да лежите по тил, през целия ден? Можете ли да отслабнете по този метод? Същото е и с " магическия " симулатор. В допълнение към него се нуждаете най-малко от уравновесена диета.

Е, последният вид е аеробното упражнение. Фитнес клубовете дават обещание, че загубата на тегло ще се случи мигновено. Вярно ли е? Какво е аеробно упражнение? Това е метаболизъм, в който взе участие О2. И, както ви е известно, мазнините се изгарят единствено в наличието на О2. Състои се от дълготрайно и приблизително интензивно натоварване. За да е явен резултатът, би трябвало да бягате или да карате колело най-малко към час. Това е по този начин, тъй като първите 20 минути силата на въглехидратите се изразходва, само че по-късно мазнините се включват интензивно. Сега интервалните тренировки станаха доста съвременни. Редувате висок и невисок интензитет. Това ви разрешава да укрепите сърцето и усъвършенства метаболизма. Изгарянето на мазнини е много бързо, само че има измама. При висока активност може да настъпи мускулна загуба.

Когато избирате един от тези способи, помислете дали имате потребност от него. Бързото не значи дълготрайно! Разбира се, в незабавни случаи може да се подложите на строга диета, само че тогава би трябвало да се измъкнете от нея вярно. В противоположен случай, може да спечелите здравословни проблеми, които няма да са толкоз лесни за разрешаване. И в случай че мечтаете за красива фигура, то отделете време, с цел да овладеете вярното хранене, научете се да избирате физическа интензивност за себе си и не забравяйте да пиете течност - 1,5-2 литра на ден.

Успех в начинанието!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР