Всяка жена обръща огромно внимание върху дрехите, който облича, независимо

...
Всяка жена обръща огромно внимание върху дрехите, който облича, независимо
Коментари Харесай

Първата дама Деси Радева си има любима рокля за Античния теа...

Всяка жена обръща голямо внимание върху облеклата, който облича, без значение каква е нейната работа и накъде е тръгнала. И освен – в дрешника й има най-малко един обичан тоалет. Независимо дали става въпрос за рокля, костюм, риза или чифт панталони, всички имаме една или повече облекла, които ни карат да се усещаме добре и обичаме да ги носим. Изключение не прави и Десислава Радева, брачната половинка на президента Румен Радев. Първата дама е известна със стилното си облекло още от встъпването в служба на президента.

А през вчерашния ден, по време на " Нощ на звездите ", стана ясно и кой е обичаният й тоалет за визити на Античния спектакъл в Пловдив. Снощи тя беше облякла права рокля до коленете с три четвърти ръкав.



Цветът на тоалета е черен с цветен флорален десен. Роклята стои извънредно добре на стройната фигура на Десислава Радева.



Оказа се, че тя идва с него за повторно на Античния спектакъл в Пловдив. Първият беше на 1 август 2019 година, когато придружи брачна половинка си Румен Радев на Международния фолклорен фестивал, когато се честваше 45-годишнината от основаването на Ансамбъл „ Тракия “.



Две години по-късно тя още веднъж облече екстравагантната рокля– този път за бенефиса на Енчо Керязов.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР