Всяка жена мечтае мъжът до нея не само да я

...
Всяка жена мечтае мъжът до нея не само да я
Коментари Харесай

5 знака, които издават, че един мъж никога няма да забогатее

Всяка жена мечтае мъжът до нея освен да я обича, само че и да ѝ осигури спокоен и финансово гарантиран живот. И в тази ситуация не става въпрос за меркантилността на актуалните дами. Като бъдещи пазителки на фамилното огнище, още преди да основат семейство, дамите имат построена визия за бъдещия си брачен партньор. И финансовата му непоклатимост заема водещо място в листата с неговите качества.

Въпреки това не всеки мъж съумява да реализира финансова непоклатимост и да обезпечи спокоен живот на обичаната си.

За да не губите време в търсене на подобаващ претендент, е добре да сте наясно с признаците, които издават, че един мъж в никакъв случай няма да стане богат и сполучлив.

1. Той упреква тежката си орис за своите несполуки
7 смъртоносни победи в живота, които в действителност са провали
Всеки е осведомен със листата на " седемте смъртни гряха ": • горделивост, • лакомия, • сласт, • злоба, • алчен...

Ако мъжът непрекъснато намира виновници за неуспехите си (шефът му не го прави оценка, не може да си откри подобаваща работа и т. н.), това значи, че той просто не желае да постави старания.

В резултат на това целият му живот е компилация от несбъднати фантазии и копнежи.

Задайте си въпроса дали си заслужава да свържете живота си с подобен човек. Но в случай че въпреки всичко желаете да опитате, подгответе се за следния сюжет - един ден той евентуално ще ви упрекна за неуспехите си.

2. Той откровено има вяра в чудеса

Такива мъже нормално нямат предпочитание за работа. Те имат вяра, че с помощта на шанса си ще забогатеят един ден. Често имат проблеми с хазарта

Някои от тях даже избират да не губят силата и младостта си в работа, тъй като са уверени, че родителите им или други хора ще се погрижат за финансовото им благоденствие.

3. Той непрекъснато икономисва пари
Никой не подозира, че тези 6 неща могат да провалят всяка първа среща
Първата среща нормално се помни цялостен живот. Тя е съпроводена от пърхащи пеперуди в стомаха, трепети и безредици. Много внимавайте да не...

Мъжът от този вид не обича да върви на заведения за хранене, защото това е разход. Той има остаряла кола. Облича се спретнато, само че носи остарели облекла и живее най-често с родителите си, тъй като този вид е по-изгоден за него.

Психолозите са безапелационни, че даже откакто се ожени този мъж не стопира да икономисва. Защото той не знае по какъв начин да завоюва задоволително пари и единственият излаз за него е да икономисва.

4. Той отхвърля да порасне

Дори на 30-40-годишна възраст той не се отхвърля от компютърните игри и откровено имат вяра, че в действителния живот не може да откри по-голямо благополучие от тях. 

Този вид мъже са принудени да се задоволяват с малко, чакайки да удари звездният им час.

5. Той желае да се ожени, с цел да улесни живота си

Този мъж се нуждае от брачна половинка, с цел да пести от храна, от битови сметки и други разноски. По предписание той се стреми бързо да сътвори семейство, с цел да си подели разноските с различен човек.
7 неща, които отличават несполучливите от сполучливите хора
Всеки се старае да бъде сполучлив, да подсигури живота си и да бъдат „ шефове на себе си “. Но има някои дейности и привички, кои...

Често приходите на такива мъже са по-ниски от тези на брачната половинка им. И те са извънредно удовлетворени от този факт. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР