Всяка жена мечтае да се омъжи. За онзи най-най, единствения,

...
Всяка жена мечтае да се омъжи. За онзи най-най, единствения,
Коментари Харесай

Женски хороскоп: как да си намерите мъж според зодията

 мъж-и-жена-двойка

Всяка жена мечтае да се омъжи. За оня най-най, единствения, идеалния. Но идеални хора няма – това едно на ръка. Всяка жена има свои критерии за избора на мъж – това второ.

Как дамите избират мъжа си съгласно зодията прочетете в този занимателен хороскоп. Но споделят, че във всяка смешка има доза истина…

Овен

Когато дамата Овен реши да се омъжва, тя организира същински кастинг. Пред нея се строява цялостен полк от избраници, които пускат лиги и мечтаят за нея. Всичко това е прелестно, единствено че дамата Овен надали ще избере някого, тъй като прави оценка себе си прекомерно високо.

Телец

Жената-Телец е уверена в личната си неотразимост. Отчасти това е правилно, само че с цел да си откри не е задоволително просто да замига с клепачи. Според нея би трябвало да се положат даже дребни старания и подобаващият фаворит наложително ще се откри. Все отново, съгласете се, че е мъчно да се премине около елмаз, който свети.

Близнаци

Отлична тактика за Близнаците е да се преструвате, че сте негова. Просто кажете на избраника си, че напълно и изцяло споделяте неговите ползи (футбол, лов на риба, срещи с приятели) и резултатът ще бъде обезпечен.

Рак

Покажете на мъжа, че сте благи и покорни. За да се омъжи, Ракът ще би трябвало да покаже своето същинско лице. Силната половина обича искреността и не може да търпи женската неестественост. Следете за настроението си, увеличете женската сила и мъжът ви е в забрадка вързан.

Лъв

Лъвицата може дълго да чака своя мъж. И ще го! Не всеки може да се оправи с подобен темперамент. Ако откри някой толерантен мъж, то Лъвицата ще бъде щастлива с него цялостен живот. Препоръчва се на Лъвицата да гледа деликатно пред носа си. Може би той е ваш добър прочут.

Дева

Девата не се нуждае от нечия помощ. Когато тя реши, тогава ще си откри мъж. На Девата се отхвърля мъчно, по тази причина ще бъде по този начин, както тя е споделила и по никакъв начин другояче. Девата от дребна знае какъв мъж желае и по какъв начин да го накара да й предложи.

Скорпион

Скорпионите би трябвало малко да слязат от небето на земята и да се научат да почитат своя мъж. По принцип въобще не им е мъчно да се омъжат. Те са умни и чаровни. Но пък е мъчно да се разведеш с тях.

Стрелец

Звездите са дали на Стрелеца умеенето да се измъква от всевъзможни обстановки, по тази причина тази жена е доста мощна. Но с цел да покори мъжа и да го насърчи да се ожени, дамата Стрелец би трябвало да стане по-слаба. Да се научи да желае помощ и да наподобява слаба и беззащитна, с цел да може мъжът да се прояви.

Козирог

Момичето-Козирог се отнася доста съзнателно към избора на фаворит и не се омъжва за който й падне. Тя търси мъж в кръговете, в които са хора със същия обществен статус като нейния, че дори и по-висок.

Водолей

Водолеите търсят в избраника сродна душа. Това към този момент е задоволително за встъпване в брак. Търсете мъжа там, където можете да намерите сътрудник по ползи. Понякога изборът на момичето Водолей не предстои на пояснение – те избират мъж със сърцето си.

Риби

Главното в избраника на момичето-Риби е даването на цялостна независимост. Рибите в никакъв случай не биха живели с тиранин.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР