Всяка жена мечтае да има надежден мъж до себе си,

...
Всяка жена мечтае да има надежден мъж до себе си,
Коментари Харесай

Зодиакалните знаци, които са готови да извършат подвиг заради любимата си

Всяка жена мечтае да има благонадежден мъж до себе си, на който може да разчита, на който може да се опре във всяка една комплицирана обстановка.

Младите хора схващат това, забележете. Но не всички съумяват да станат това, което дамите желаят да видят.

Само някои момчета са подготвени на всичко в името на обичаната си, могат да ѝ угодят, да я закрилят, да ѝ оказват помощ. Те са родени под избрани знаци на зодиака.

1.       Близнаци

Мъжете от това съзвездие са същински отличници. Близнаците са положителни в ролята на татковци. Готови са да се грижат освен за половинката си, само че и за децата си.
4 знака на зодиака, които ги чакат фрапантни промени през февруари
Строгата планета Сатурн ви моли да бъдете нащрек и да се подготвите за промени в живота! Февруари е тук! Строгата планета Сатурн моли...
Прочети повече
Ще завоюват пари, ще купят всичко за къщата. Всяко момиче ще оцени това, ще разбере, че до нея има благонадежден и мощен човек.

2.       Везни

Мъжете от този знак са сантиментални, само че в това време не са лекомислени. Везните постоянно са почтени, не крият нищо от обичаната си, което значи, че можете да им се доверите.

Те, също по този начин, са в положение да дадат на половинката си внимание, топлота, подготвени са да вземат даже звезда от небето поради нея. И това по никакъв начин не е неприятно.

3.       Рак
ЗОДИИ, не правете тези неточности във връзката си
Човешките взаимоотношения са комплицирани и двупосочни. Важното е да намерим салдото и пътя си един към различен, с цел да се усещаме щастливи и у...
Прочети повече
Предаността е главната линия на представителите на това зодиакално съзвездие. Раците ценят фамилията, за тях е значимо в къщата да царува мир, с цел да не пораждат спорове.

За да се получи всичко толкоз добре, те ще се жертват, ще рискуват живота си в името на обичаната си. В същото време, дамите никога няма да се усещат неловко.

До младите мъже от горните знаци всяка дама ще се оправи. Тя ще може да се любува на живота, да получава същинско наслаждение от него и да се усеща обичана.

За страдание такива мъже към момента са необичайност и дамите постоянно изпитват злоба към половинките на упоменатите нагоре знаци. Разбира се, значимо е и по какъв начин едно момче ще бъде учтив в фамилията си. За да сте сигурни, че няма да експериментирате с несполучлив край, полюбопитствайте какви са порядките в фамилията, в което е израсъл вашия фаворит и всичко ще ви се обясни на момента. Едва ли ще е друго ситуацията в бъдеще.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР