Всяка жена иска да има до себе си един истински

...
Всяка жена иска да има до себе си един истински
Коментари Харесай

Правилата на една истинска кралица за щастлив семеен живот

Всяка жена желае да има до себе си един същински мъж. Този, който поради нея да бъде подготвен на всичко, да я носи на ръце, да ѝ прави дарове... да знае по какъв начин да бъде мощен и гальовен по едно и също време.

Всяка жена има собствен лист със свои попълнения и стремежи. А ние можем да бъдем доста по-мъдри и да научим какво не ни доближава, с цел да сме пълноценни.

Днес ще ви представим всички правила на една същинска кралица за благополучен и сполучлив фамилен живот.
 Кожата ти го заслужава: премахни грима и почисти лицето си единствено с едно придвижване - с мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA Edna предлага Кожата ти го заслужава: премахни грима и почисти лицето си единствено с едно придвижване - с мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA
Това са 11-те правила на мъдрецът Ватсаяяна, извадени от великата книга Кама Сутра. Не, няма да си приказваме за интимни връзки в спалнята. А за връзката сред мъжът и дамата.

Нека не забравяме, че тя е е един заветен съюз, който изисква внимание и грижи.

Ето и първото от тях:

Без обвинявания!

Жената има тази линия - да се пробва да препише виновността постоянно на някого за нещо. За нас е належащо постоянно да има виновен за всичко, което се случва.

За мъжа е просто отвратително, когато една жена може да го вкара в ъгъла и го довършва с изречението: "Ти си отговорен за всичко! ".

Много е значимо да не забравяме, че мъжът до нас е също човек - той може да прави неточности като всички други.

Трябва да създадем разликата - да приказваме за грешките си с половинката си или да обвинявате ид а пандизите автоматизирано пътя си към него.

Вижте кои са 10-те останали правила на великия преподавател ТУК.

–––>>> Към разпоредбите на една същинска кралица за благополучен и фамилен живот  kiss

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР