Всяка жена е ставала жертва на петна от фон дьо

...
Всяка жена е ставала жертва на петна от фон дьо
Коментари Харесай

Как лесно да премахнете петна от фон дьо тен от дрехите си

Всяка жена е ставала жертва на петна от декор дьо загар по облеклата си. Дегримьорът обаче не оказва помощ, а маслата, които са предопределени за кожата, в действителност може да влошат обстановката.

Това е по този начин, тъй като множеството течни или кремообразни гримове - като декор дьо загар, CC кремове, BB кремове, даже оцветени овлажнители - също съдържат масла, което значи, че ще ви е нужен разтворител, който може нежно да ги в профил от облеклата, без да се скапва тъканта. Можете да спасите вашите ризи, кърпи, постелки за баня и други с тези препоръки за бързо и дейно унищожаване на петна от декор дьо загар, написа jenite.bg.

Как да премахнете петна от декор дьо загар на маслена основа

За да премахнете леке от декор дьо загар на маслена основа, би трябвало да разградите маслата в него. Най-лесният и бърз метод да извършите това, е да обработите зоната с препарат за миене на чинии. Тези препарати имат такива съставки, с цел да съумяват да се оправят с мазните съдове. Натъркайте петното с веро, оставете да престои малко и по-късно изперете.

Как да премахнете леке от декор дьо загар на водна основа

Гениален трик, който ще отстрани леке от декор дьо загар на водна основа от килими и постелки за баня? Обърнете се към крем за бръснене, с цел да премахнете тези петна. Можете също да добавите малко алкохол, в случай че петното не се в профил единствено с крем за бръснене. След като третирате тъканта би трябвало да я изперете усърдно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР