Всяка жена би искала да се показва с нови тоалети

...
Всяка жена би искала да се показва с нови тоалети
Коментари Харесай

17 звезди, които намериха идеалните си тоалети

Всяка жена би желала да се демонстрира с нови тоалети всеки ден и постоянно да наподобява друго. Изглежда, че звездите, както никой различен, не могат да си го разрешат и в никакъв случай да не се повтарят. Но в случай че проучите външния тип на известни дами, се оказва, че в действителност те носят най-вече едни и същи стилове. Очевидно, откакто са избрали няколко подобаващи облика за себе си, звездите им остават правилни дълго време.

Ние взехме решение да разберем какви стилове и елементи в облеклата избират.

Лана Дел Рей: ръкави

Ако приказваме за нейните желания в облеклото, тогава можем да проследим наклонността под формата на тоалети с развяващи се ръкави. Това е вид ръкав, който пада свободно от рамото на талази и е предопределен да балансира фигурата с солидна горна част на ръката.

Анджелина Джоли: надълбоко изрязано и отворено рамо

Най-често тя се облича в черни дълги рокли с дълбока цепка, които показват красивите крайници, или избира тоалети в разнообразни цветове с едно отворено рамо.

Евън Рейчъл Ууд: Мъжки костюм

Звездата от Westworld призна, че при избора на тоалети се е вдъхновявала от стила на Марлене Дитрих, която е била известна с любовта си към мъжките костюми, както и облиците на Елвис Пресли и Дейвид Бауи.

Ан Хатауей: Американска пройка

Ан Хатауей избра рокли с американска извивка. На килимите звездата нееднократно е блестяла в рокли с присъща диагонална кройка.

Ариана Гранде: мини и ботуши над коляното

Не на вятъра певицата обича да носи ботуши, които образно я вършат по-висока. Ариана носи тези обувки в композиция с мини, без значение дали е театрална рокля или ежедневна.

Меган Маркъл: Рокля – кейп

Тази дреха се отличава със комплициран връх, имитиращ нос с присъщи слотове за ръце. Меган неведнъж носеше както вталени пелерини, по този начин и рокли с необятна кройка по време на бременност.

Ема Уотсън: къси панталони

Ема Уотсън сподели с образеца си, че не е належащо да носите първокласна вечерна рокля за излизане, с цел да изглеждате ослепително. Доста постоянно елементарните съкратени панталони, съчетани с разнообразни детайли от облеклото, са съставен елемент на тоалетите й.

Анна Уинтур: рокля – калъф

Въпреки първокласната възраст на Анна Уинтур, даже млади девойки могат да й завидят на фигурата. Следователно основният редактор на именитото списание Vogue може да си разреши прилепнали тоалети. Роклята-калъф се трансформира в един от тези стилове, в които Анна Уинтур се появява на обществени места много постоянно.

Кейт Мидълтън: сантиментална панделка

Наскоро Кейт Мидълтън стартира да се отдалечава от рокли, направени от тежки материи, предпочитайки летящи тоалети. А обичан детайл от доста облици на херцогинята на Кеймбридж е панделка.

Никол Кидман: рокли с гърло и по-големи рокли

Повечето от вечерните рокли на Никол Кидман могат да бъдат разграничени на две категории: актрисата или носи тясна, затворена рокля с дълги ръкави и гърло, или носи рокля-бюстие и демонстрира изящни ключици.

Марго Роби: Подвижни ръкави

Наскоро актрисата избра такива елементи като преносими ръкави. Марго се появява обществено нееднократно в рокли, които дейно допълват този детайл от облеклото. Тези ръкави могат да бъдат пришити към роклята в региона на подмишниците, само че въпреки всичко основават усещане за независимо парче.

Дженифър Анистън: тотално черно

Дженифър Анистън е много консервативна в желанията си: актрисата остава вярна на черното в продължение на доста години. Като предписание това е черна блуза, яке, пола или панталон.

Блейк Лайвли: клеш от бедрата

Наскоро Блейк Лайвли се влюби в гащеризони и избира модели с необятни кройки. Тя наподобява прелестно в тях. Дълги панталони клеш от бедрото са най-подходящи за високи дами, а актрисата може да се похвали с растеж от 175 см.

Флорънс Пю: несъразмерен подгъв

Съдейки по светските изяви на Флорънс Пю, актрисата откри съвършения си облик в рокли, направени от разтекани материи с несъразмерен подгъв. Може би Пю желае образно да добави височината.

Джулия Робъртс: бяла риза

Повече от дузина години Джулия Робъртс избира облекла най-вече в черно и бяло. И в това й оказва помощ бяла риза, с която можете да съставите най-различни облици. Още от кино лентата „ Хубава жена “, това облекло за актрисата задава фешън трендове. Може би ролята в сензационната лента е внушила на актрисата обич към ризи.

Кейт Уинслет: рокли от този вид

Актрисата постоянно се появява под светлините на прожекторите в прилепнали рокли с контрастни вложки в профил. Кейт Уинслет е известна със своите първокласни форми и сходни решения оказват помощ за образно балансиране на фигурата.

Ема Стоун: акцентни плещи и гащеризони

Според ценителите на стила, момиче в такива облекла основава усещане на убеден човек и, гледайки Ема, тези думи не могат да бъдат оспорени. Също по този начин, звезда няма нищо срещу да размени вечерна рокля с грациозен гащеризон в композиция с обувки на токчета.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР