Всяка година списание Time избира личност на годината. Според изданието

...
Всяка година списание Time избира личност на годината. Според изданието
Коментари Харесай

Ето я и най-влиятелната личност на 2021 г.

Всяка година списание Time избира персона на годината. Според изданието оценката се дава на човек, който през миналата година е имал най-голямо публично въздействие, било то позитивно или негативно.
 SpaceX, Starship, Илон Мъск и по какъв начин ще наподобява ракетата за полети до Луната и Марс
Ракетата на Мъск, която ще промени пътуването в Космоса

Истинска гражданска война

Този път за Личност на 2021 година Time избра основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск. Мъск е и създател и основен изпълнителен шеф на галактическата компания SpaceX, както и отпред на старъпа Neuralink и инфраструктурната компания Boring Company. Успешните и революционни инициативи на Илон Мъск го трансфораха в най-богатия човек на планетата.

" През тази година Мъск се очерта освен като най-богатия човек в света, само че и евентуално като най-богатия образец за огромна смяна в нашето общество. Това е човек, опитващ се да избави планетата ни и да ни даде нова за заселване: смешник, талант, създател на невероятни оферти, визионер, фабрикант, шоумен, държащ се неподобаващо с дамите, чалнат хибрид сред Томас Едисън, П.Т. Барнъм, Андрю Карнеги и Доктор Манхатън от комикса Watchmen - човек-бог със синя кожа, изобретил електрическите коли и преселил се на Марс ", разказват от изданието Мъск.

Допълват, че неговата ракетна компания SpaceX изпревари даже колоси като Boeing и сега управлява бъдещето на американските галактически кораби. Неговата автомобилна компания Tesla пък управлява две трети от многомилиардния пазар на електрически транспортни средства, който се прави оценка на един трилион $.
 Илон Мъск, продажбата и на последната му къща и по какъв начин милиардерът остана без парцели
Мъск остана без личен дом

Никак не тъжи, даже в противен случай

От не пропущат да отбележат, че Мъск е фактор в роботиката и слънчевата промишленост, криптовалутите и климатичните политики, цифровите мозъчни импланти, както и в основаването на подземни тунели за транспорт на хора и товари със супервисоки скорости.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР