Всяка година сп. Sport Illustrated издава специален брой на тема

...
Всяка година сп. Sport Illustrated издава специален брой на тема
Коментари Харесай

Модели позираха само по надписи и без фотошоп за списание

Всяка година сп. Sport Illustrated издава специфичен брой на тематика стилните трендове при банските, показани от модели.

За първи път това се случва през 1964 година и до през днешния ден се е трансформирало в традиция за изданието.

Тази година обаче списанието съумя да изненада милионите си читатели с нови радикални промени, с които чупи всевъзможни бариери.

На първо място, вместо с бански костюми, моделите снимаха фотосесията чисто голи, обсипани с надписи по телата си. Идеята е в поддръжка на придвижването, добило голяма известност през последните месеци, #Metoo.

За първи път списанието включи в фотосите така наречен plus size модели. Една от тях е Хънтър Мкгради.

"Задачата не беше просто да създадем красиви фотоси за списанието, а да изпратим обръщение. Сляпото и цялостно с промити мозъци общество се е опитвало да ме убеди, че тъй като съм русокоска с хубаво лице, никой няма да ме вземе на съществено. Както и че не ставам за модел поради несъвършеното си тяло, стриите и целулита по краката ми ", споделя момичето.

Спорове в Австралия след ревю с модели с наднормено тегло

Пухкава моделка против стандартите на "Виктория'с сикрет "

Въпреки външния напън Хънтър осъзнава, че няма нищо по-обезпокоително от това да се пробва да бъде някой, който не е. Ето за какво се включва с удоволствие и в акцията на Sport Illustrated под надпис In her words "В нейните думи ". По тялото си Хънтър изписва думите - убеденост, безстрашна, заслужавам си - думи, които в действителност са нейните послания към света.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР