Всяка година през месец февруари хиляди последователи на Петър Дънов

...
Всяка година през месец февруари хиляди последователи на Петър Дънов
Коментари Харесай

Време е! Житният режим на Дънов започва след 2 дни!

Всяка година през месец февруари хиляди почитатели на Петър Дънов съблюдават наставления от него житен режим. Датата, на която започва той, варира според от етапите на Луната. Но лечебният му резултат е толкоз осезателен, че даже хора, които са малко осведомени с личността на учителя, следват тази известна диета, с цел да се пречистят от токсините и да се заредят с сила, мощ и възторг за месеци напред.

Тази година житният режим започва на 12 февруари, сряда, откакто е минала етапа на Пълнолуние и Луната стартира постепенно да понижава. Тогава резултатът от освобождението на насъбраните мазнини и отрови в организма е доста по-мощен.

Продължителността на диетата е 10 дни и до 21 февруари ще сме завършили с нейното осъществяване. Важно е да сме упорити и да не се отхвърляме, а да имаме вяра, че този метод на хранене ще ни направи по-добри хора, по-слаби, по-леки и по-смели. Защото неговата цел е освен да се освободим от непотребните килограми, насъбрани през зимните месеци, само че да пречистим и душата си и да забравим за всички ирационални страхове, които ни пречат да живеем пълноценно.

Защо тъкмо жито?

Житото е натурален източник на витамините B1, B2, E, натрий, калций, желязо и фосфор. Също по този начин е богат на фибри и антиоксиданти. Много е значимо да се употребяват цели зърна варено жито, тъй като множеството потребни субстанции се съдържат в обвивката им и в случай че се смелят или натрошат, те губят част от свойствата си.

Освен това се счита, че при обработката на семената, се нарушава тяхната „ прана “, виталната им сила. Ето за какво с изключение на варено жито, не е потребно да се употребяват всевъзможен тип тестени произведения, приготвени от брашно. Препоръчително е да се пие повече вода, най-малко литър и половина дневно, като избягвайте да консумирате минерална или чешмяна такава. Забравете за кафето, алкохола и сладкишите. Десет дни са къс интервал, тъй че ще издържите!

Какво съставлява самият житен режим?

Вечерта преди 12 февруари измийте 100 грама жито и го залейте с вряла вода. Оставете го да кисне цяла нощ. На сутринта го прецедете, като добавите към тази течност малко мед и лимонен сок. Житото към този момент е покълнало и се разделя на три равни елементи, с цел да имате храна за заран, обед и вечер. Половин час преди всяка порция се изяжда по една ябълка, а половин час след нея се хапват по три ореха. Много е значимо вечерята да се употребява преди залез-слънце, което нормално се случва към 18:30 часа по това време на годината.

Когато тези 10 дни приключат, внимавайте по какъв начин ще се захраните, с цел да не стресирате тялото си. На десетия ден от обяд се предлага да се стартира с по този начин наречената „ ангелска чорба “, която се подготвя по следния метод: Сверете 3 обелени картофа в литър вода, след което прибавете малко количество ситно нарязани магданоз и лимон. Хапвайте от тази супичка по малко от обяд до вечерта. Така шансът да затормозите работата на стомаха си и да ви стане тежко е редуциран до най-малко.

Какво би трябвало да знаем, преди да се подложим на този режим?

1. Ако скоро сте боледували от грип или имате намалена имунна система заради някаква причина, по-добре не се подлагайте на тази строга диета или авансово се консултирайте с персоналния си доктор.

2. Уверете се, че пшеницата, която употребявате за подготвяне на дневните си порции, не е ГМО. Пазарувайте от места, които могат да ви подсигуряват биологично чисти артикули.

3. Консумирайте преварена вода или трапезна изворна, закупена от магазина.

Житният режим на Петър Дънов е неповторим способ за поддържане на здрав дух в крепко тяло и набиращата му известност е доказателство за неговата резултатност. Спазвайте го единствено в случай че се чувствате подготвени да изживеете едно изцяло филтриране на всички астрални равнища.

Най-трудни са вторият и третият ден на това предизвикателство, тъй като тогава ще усещате мощно възприятие на апетит. Детоксикацията постоянно е съпроводена със признак на главоболие, само че ви съветване да не прибягвате до банкет на лекарства. На четвъртия ден от режима неприятните чувства ще отшумят, само че в случай че това не се случи, ви съветваме да прекратите диетата.

Инфо: glas

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР