Всяка година медиите споделят истории на знаменитости, които ни оставят

...
Всяка година медиите споделят истории на знаменитости, които ни оставят
Коментари Харесай

От The Beatles до The Rolling Stones - членовете на 10 музикални банди, които всъщност са спали заедно

Всяка година медиите споделят истории на звезди, които ни оставят изумени. По време на изявление с Пиърс Морган да вземем за пример, Мел Би разкрива, че е спала с Гери Халиуел, добавяйки имената им към листата с сътрудници от разнообразни групи, които са били сантиментално обвързани.
 Metallica - единствената група, свирила на всичките седем континента
Метъл групата с връх, който никой в никакъв случай не е реализирал

Един впечатляващ връх, който си коства да се напомни

Защото това  " събитие " не се отнася единствено за тях. Има многочислени случаи в музикалната история на музиканти, които обичат да смесват персоналните с професионалните отношения - от време на време за мимолетна връзка, а различен път дори се стига до брак. От от Fleetwood Mac до The White Stripes, да забележим 10 образеца, подбрани от Stars Insider за членове на музикални банди, които са спали дружно.

The Rolling Stones
 Снимка 485779

В книгата си The Stone Age: Sixty Years of the Rolling Stones фамозният биограф Лесли-Ан Джоунс твърди, че Мик Джагър е имал полови връзки с двама от сътрудниците си от групата, а точно Кийт Ричардс и Мик Тейлър, пише Daily Mail.
 Мик Джагър и Кийт Ричардс от Rolling Stones - има ли са полова връзка двамата
Имали ли са полова връзка Мик Джагър и Кийт Ричардс

Кой и за какво счита по този начин

Paramore
 Снимка 654281

През 2022 година Хейли Уилямс и Тейлър Йорк, и двамата членове на Paramore от 2007 година, правят обществено притежание своята сантиментална връзка. По време на изявление за The Guardian на 29 септември двойката удостоверява, че са дружно. Те обаче предпочитат да не дават спомагателни детайлности по отношение на връзката си. Излизането им " на ярко " е пет години откакто Уилямс прекратява брака си с Чад Гилбърт.

Fleetwood Mac
 Снимка 654216

Стиви Никс има връзки както с Мик Флийтууд, по този начин и с Линдзи Бъкингам, до момента в който Джон и Кристин Макви са женени. Динамиката измежду тях е очевидна и изключително доста си проличава в албума им Rumours.

White Stripes

По време на възхода си към славата Мег и Джак Уайт от White Stripes в началото афишират, че са брат и сестра, единствено с цел да разкрият по-късно същинската си връзка като брачен партньор и брачна половинка.
 7 велики рок групи, преодолели големи нещастия
7 велики рок групи, преодолели големи нещастия

И траяли напред

ABBA

Членовете на ABBA, по-специално Бьорн Улвеус и Агнета Фалтског, се женят през 1971 година Бени Андерсон и Ани-Фрид Лингстад вършат същото седем години по-късно през 1978 година

No Doubt
 Снимка 654217

След основаването на No Doubt Гуен Стефани и Тони Канал стартират сантиментална връзка. Канал в последна сметка приключва интимните им връзки, само че групата продължава да съществува за значителен период от време по-късно.

Айк и Тина Търнър

Айк и Тина постигат забележителен триумф и изумяват света със мощните си осъществявания. За страдание връзката им е белязана от принуждение и безпорядък.

The Fugees
 Снимка 654218

Лорин Хил и Уикълф Джийн имат романтична връзка, до момента в който са членове на Fugees, само че за жалост и групата, и любовната им спекулация в последна сметка завършват.

The Beatles
 Снимка 640453

През 2018 година Пол Маккартни разкрива, че членовете на The Beatles са имали полови контакти дружно. Въпреки че в действителност не са спали един с различен, дружно са правили групов секс. " Беше прелестно преживяване ", споделя Маккартни по време на изявление за GQ.
 Мей Панг в The Lost Weekend - любовницата на Джон Ленън, приказва за 18-месечната си връзка с него
Любовницата на Джон Ленън приказва без задръжки за 18-месечната си спекулация с него

И какво се случва с двамата по-късно

Spice Girls
 Снимка 574687

През 2019 година Мел Би споделя на Пиърс Морган, че тя и колежката й Гери Халиуел са имали спонтанна връзка за една нощ, до момента в който са били на турне в старите славни дни на Spice Girls. Тя вярно допуска, че Халиуел ще отхвърли изказванията, тъй като " към този момент живее различен живот в селската си къща със своя брачен партньор ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР