Всяка година Дирекция Чуждестранни студенти при Русенския университет организира фестивал

...
Всяка година Дирекция Чуждестранни студенти при Русенския университет организира фестивал
Коментари Харесай

Фестивал на чуждестранните студенти в Русенския университет

Всяка година Дирекция ”Чуждестранни студенти ” при Русенския университет провежда фестивал на задграничните студенти. След тригодишно спиране, традицията е още веднъж възобновена и студентите, обединени от концепцията да бъдат „ дружно в разликите ”, застават на една сцена, пеят и танцуват дружно, презентират родните си страни, като потвърждават, че младостта, любовта, песните и танците са оттатък всевъзможни граници и разлики.

Фестивалът не е единствено празник на младостта, той е първа стъпка и начало на доста другарства, учредени на приемливост и схващане на другия, на взаимно почитание и приемане на другия. Не на вятъра споделят, че любовта и хубостта ще спасят света. Имено заради това, тази година Фестивалът се провежда под мотото „ ЛЮБОВТА – ПОСОКА “!

Празникът ще се организира на 03 май (сряда) от 14.00 часа в Канев Център.

В годишния обичаен празник ще вземат присъединяване задграничните студенти, от Алжир, Бангладеш, Индия, Кипър, Македония, Молдова, Турция, Украйна, българските им сътрудници и студентите, които се образоват по Програма Еразъм + от Молдова и Йордания.

Официални посетители на празничния концерт ще бъдат ректорското управление на Русенския университет, декани, преподаватели, чиновници, представители на неправителствени организации, жители на град Русе.

.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР