Всяка французойка разполага с набор от шикозни палта, за да

...
Всяка французойка разполага с набор от шикозни палта, за да
Коментари Харесай

5 палта, които носят французойките


Всяка французойка разполага с набор от шикозни палта, с цел да премине през зимния сезон със жанр. Тази година се появиха пет основни трендове, всяка от които капсулира непринудената грациозност и безконечната изисканост, синоним на френската мода. От завладяващото наличие на дългото черно палто, забелязано да обикаля стилните сцени със своята остра кройка, до уютната прегръдка на палтото с шал, обичано парижко облекло, което съчетава компактен комфорт с минималистичен изискан – има жанр за всеки усет.

Тази селекция не е просто за справяне със студа – а за палта, които съчетават функционалност със жанр. Така че, без значение дали желаете да инвестирате в едно изтънчено парче или да актуализирате цялата си гама за студено време, следвайте трендовете в палтата, които дефинират френския жанр тази зима.
Дългото черно плато - класика
 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Francesca Saffari (@francescasaffari)

Квинтесенцията на парижкия изискан, дългото черно палто се обрисува като главен детайл в зимния дрешник. Доро висшата мода от този сезон отдава респект на прецизното шиене с изострен контур, който притегля вниманието – белязан от ясно изразени плещи и дълга кройка, която грациозно се простира тъкмо над глезените.

Когато обмисляте инвестиция в този емблематичен жанр палто, дайте приоритет на направата и качеството на материята и изберете контур, който добавя вашата персонална хармония, гарантирайки, че тази дреха ще се трансформира в скъпа опора в дрешника ви за години напред. Чудесен избор е палто със примес от вълна и кашмир - по едно и също време топли и е супер стилно.
Палто-шал
 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от TOTEME (@toteme)

Палтото с шал е обичаното на парижанките през зимата, съчетаващо приятната топлота с елегантния жанр. Този сезон селекцията предлага вълнени модели, които дават обещание комфорт и грациозност. Минималистично в своята хармония, палтото разполага с прикачен шал, който придава размер и изтънчен контур. Забелязваме го както с по-къса кройка и отчетливи бродирани ревери, по този начин и с по-дълга. Като опция, за безконечна прелест, помислете за огромното палто с шарки и вълнен шал с първокласна двулицева вълна за приковаващ вниманието резултат. Това семпло, само че изтънчено палто е мъдро допълнение към всеки зимен дрешник, предлагайки спомагателен пласт жанр и топлота за идния сезон.
Палто на райета
 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Loulou Studio (@louloustudio_paris)

Палтото на райета е любимец на дамите във Франция тази зима, с парижки марки като Loulou Studio, водещи в наклонността. Това изискан палто съчетава мека органична вълна и кашмир със спокоен, двуреден жанр, който е по едно и също време комфортен и хубав. Завършете външния тип с подобаващи панталони и плетена жилетка в парижки жанр. Това палто в дълга версия е същинска класика, създадена във Франция. И за нотка от модата в Ню Йорк, палтото Kento на Khaite от сбирката есен-зима 2023 има изострен, мощен външен тип с изчистените си райета и структурирани плещи. Тези палта са идеални за всеки, който желае да добави елегантно, стилно парче към зимната си сбирка.
Палто в кремаво
 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BEX FAYE | Fashion & Lifestyle (@rebeccafayehudson)

Кремавото палто се обрисува като връх на френската грациозност тази зима, улавяйки същността на шика с меките си нюанси и първокласни материи. Въплъщение на тази наклонност е палтото Hermès от луксозен двустранен кашмир. За тези, които търсят актуален, само че безконечен контур, палтото Catena на The Row предлага голяма, двуредна кройка с остри връхни ревери, които отдават респект на мъжкото облекло, до момента в който неговият състав от вълна и коприна обезпечава грациозно утайване. За разлика от него, сакото от вълна на Chloé предлага по-женствена прелест с плавните си линии, пашкулови ръкави и колан, който елегантно пристяга талията, емфатичен с пъстро златисто копче за намек за искра. Тези кремави палта са мека, само че смела декларация за жанр, която се откроява в зимната палитра.
Кожено палто
 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Irma Tessar (@irmatessar)

Т. нар. палто Shearling безпроблемно съчетава топлината с елегантността. Основна част в областта на горното облекло, неговата луксозна текстура и изолационни свойства го вършат съвършен сателит към разнообразни тоалети, от плетени рокли до ефектни пуловери. Известно със своята издръжливост, това палто е направено, с цел да издържи тестването на времето, обещавайки продължителност във вашия дрешник. Можете да създавате разнообразни ансамбли с него - с дънки, типичен черни панталони, пуловери, Uggs. Sézane предлага сходна и по-достъпна опция с късото си авиаторско палто Calixte от овча кожа. И най-после, в случай че търсите по-класически жанр, предлагаме двуредното двуредно палто Loulou Studio Namo в кафяво, което ще наподобява изключително елегантно, закопчано върху панталони в цвят камила или индиго деним.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР