Всяка една политическа дестабилизация у нас е шанс за възстановяване

...
Всяка една политическа дестабилизация у нас е шанс за възстановяване
Коментари Харесай

Атанас Атанасов апелира към президента за нови консултации преди връчването на третия мандат

" Всяка една политическа дестабилизация у нас е късмет за възобновяване на корумпираната Борисова страна. Затова от Демократична България ще се опитаме, с цел да бъде основано държавно управление ", това съобщи съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов пред Българска национална телевизия.

" Нямаме никакво съображение да преговаряме с ГЕРБ или техния прикрит съдружник Движение за права и свободи ", продължи той.

Той акцентира, че разговор с тези обединения е вероятен единствено, когато се правят промени, които имат потребност от Конституционно болшинство.

" Въпросът е какво може да се реализира и какво ще се загуби в този интервал ", съобщи той по отношение на времето до едни бъдещи парламентарни избори.

Ген. Атанасов акцентира, че, в случай че Демократична България получи третия мандат ще седне на договаряния първо с " Продължаваме промяната ".

" Не инцидентно през вчерашния ден дадохме брифинг в Народното събрание. Призовахме президента Радев да направи нови съвещания с политическите сили, които имат опция да получат третия мандат ", акцентира ръководителят на ДСБ.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР