Всяка edna от нас носи с гордост короната на женствеността

...
Всяка edna от нас носи с гордост короната на женствеността
Коментари Харесай

Прическа като от фризьорски салон? Мисията възможна!

Всяка edna от нас носи с горделивост короната на женствеността - своята коса. И самоуверено показва себе си посредством прически, цветове и друга дължина.

Всяка edna от нас е стилна, смела и уверена по собствен метод, без да се опасява да се преоткрива още веднъж и още веднъж.

И всяка edna от нас знае кой е най-приятният метод да се почувства още по-красива - като си направи нова прическа.

Знаят го и - тимът от самостоятелни, смели, креативен персони, посланички на марката козметика за коса.

 TRESemmé

В момента тe вземат участие във вдъхновяващо предизвикателство, проведено от. В тя демонстрира разнообразни, съвременни прически, които девойките, а и ние, можем да си създадем у дома.
                             

Ето какво научихме от тях:

Внимателно изгледай упътването

Човек няма по какъв начин да се научи, в случай че не изслуша целия урок, нали? Затова си отдели задоволително време и изгледай деликатно туториалите. Съобрази прическата със своята коса като дължина и размер, с цел да имаш реалистични упования. Или пък действай самоуверено и смени изцяло визията си - подкъси косата, изсветли я или я оформи по нов, още по-добър метод.

Осигури си нужните аксесоари

Фиби, шноли, фуркети, ластици, разнообразни типове четки за коса и прекрасен сешоар - това е арсеналът на стилистите, който би трябвало да имаш и ти за една красива прическа.

Всеки детайл играе значима роля за съвършения ви външен тип.

Започваме със сешоара. Той би трябвало да е задоволително мощен, с цел да оформя косата ви по стремежи метод, само че и да има студена бликам, която оказва помощ да задържите косата в мечтаната форма. Различните накрайници оказват помощ да постигнете мечтаната форма за в действителност безупречни резултати.

Четките за коса също са незаместим асистент - с тяхна помощ придавате размер, изправяте, приглаждате и навивате косата си по мечтания метод. 

За поддръжка на визията употребявате фибите и фуркети, а шнолата единствено по себе си е моден аксесоар, с който да завършиш модерно видa.
                             

Погрижи се за косата си

Хубавата прическа стартира с хубава коса. Неслучайно всяко видео на Ивайла стартира с “Измих косата си с тези артикули на ”. И всякога шампоанът, маската и балсамът са разнообразни, тъй като ролята на козметиката за коса надалеч надвишава единствено хигиенизиращата част.

Правилно определеният шампоан може да върне блясъка, здравината и плътността на косъма. Балсамът способства за по-лесното оформяне и отбрана на косата, а маската може да помогне за възобновяване на повредената коса, да съживи цвета и да я подхрани в дълбочина.

Когато изградите своя режим за красива коса, ще се радвате на същински професионални резултати освен като визия, само че и като чувство на косата.

 TRESemme

Експериментирай самоуверено

Прическите, които предлага са подобаващи за разнообразни видове коси и можеш да намериш ентусиазъм във всяко предизвикателство. 

Виж по какъв начин обичаните ни отговaрят на провокациите и се включи в модерно вълната с прическите на .

 
                             

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР