Всяка една жена е наясно какъв мъж търси, за да

...
Всяка една жена е наясно какъв мъж търси, за да
Коментари Харесай

Как да станете жената, от която мъжът никога няма да си тръгне

Всяка една жена е наясно какъв мъж търси, с цел да има крепко и щастливо семейство. Това обаче не е задоволително, тъй като фамилията е от мъж и жена, тъй че и двамата би трябвало да бъдат такива, които желаят и могат да запазят преди всичко себе си, а по-късно и връзките им. Мъжете също си имат блян за жена, като е напълно допустимо да се превърнеш в такава.

 

Ето няколко съвета, построени въз основа на доста опит измежду дамите и мощния пол

 

Бъди друга

Коко Шанел е споделила, че една жена, с цел да стане незаменима, би трябвало непрекъснато да се трансформира.  Това предписание работи и с мъжете, изключително в случай че не става дума единствено за постоянна промяна на имиджа. Бъдете друга – малко момиче, което желае да бъде погалена по главата и да седне на колене, държанка, захласната от интимни удоволствия, ревностна стопанка, която дава отговор за фамилния живот, горда и непристъпна принцеса, за чиято една усмивка мъжът не е съжалява, че дава  половината си царство. Най-важното е да не се „ забивате “ в нито един облик за дълго време. Предсказуемостта е вашият главен зложелател, няма нищо по-лошо от жена, чийто брачен партньор я познава „ като кътните си зъби “ и може да предскаже по какъв начин ще се държи и какво ще каже на следващия ден, вдругиден, след година …

Не го променяйте

Никога не забравяйте, че след първата целувка нищо не ви дава право да променяте индивида с когого желаете да бъдете. Едва ли и вие самата бихте се съгласили, мъжът който обичате да прави непрекъснати опити да ви споделя по какъв начин да живеете, единствено тъй като е решил, че по този начин е вярно. Не се фокусирайте върху неговите дефекти, не ги забелязвайте, а деликатно и тактично предлагайте други разновидности. Хвалете го всякога, когато ви зарадва.

Бъдете надеждни

Дръжте се по този начин, че мъжът да знае, че може да разчита на вас в сложни моменти, а вие сте до него освен в наслада, само че и в тъга, и компликации. И вместо да вали върху него градушка с упреци сега, в който той самичък разбере, че е отговорен, ще намерите насърчителни думи, с които да го окуражите.

Обичай себе си

Жена, която не обича себе си, сигурно съставлява интерес за мъжа. С нея е комфортно, само че надали възприятията, които изпитва към безвъзмездна икономка, готвачка, бавачка, може да бъде наречено обич. Поглезете се и ценете себе си.

Не се опасявайте да се карате

Колкото и да е необичайно, споровете са източник на сила за една двойка. Така че всяка концепция, че в идеалното семейство постоянно има „ тишина и успокоение “ и никой в никакъв случай не обяснява връзките с никого, освен е мощно пресилена, само че и искрено вреди на връзката ви. Можете и би трябвало да спорите, главното в този миг е да забравите думите „ постоянно “ и „ в никакъв случай “ и да обсъдите съответен случай и да не помните всичко, което вашият мъж е направил „ неправилно “ от момента на първата среща.

Не забравяйте за интимността

Основните инстинкти в брака не са анулирани. Интимността е също толкоз важена, колкото сънят и храната. Бъдете изобретателни с процеса. Не забравяйте, че спасението на давещите се е дело на ръцете (устните и други елементи на тялото) на самите давещи се. Ако нямате свои лични хрумвания по какъв начин да извършите това, използвайте една от нашите. Нека има място в живота ви както за планувана фамилиарност, по този начин и за спонтанна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР