Всяка държава, замесена в каквато и да е израелска агресия

...
Всяка държава, замесена в каквато и да е израелска агресия
Коментари Харесай

Иран ще отмъсти на всяка страна, помагаща на Израел

Всяка страна, забъркана в каквато и да е израелска експанзия против Иран, ще " си заплати ". За това предизвести почитан пълководец от Иранската революционна армия, представен от " Ройтерс " и организация " Тасним ".

Заканата идва на фона на буксуващите договаряния сред Техеран и Вашингтон за възкръсване на нуклеарната договорка от 2015 година

" Ционисткият режим (Израел) е считан за съществена опасност за сигурността на Иран. Всички държавни управления, които сътрудничат на експанзията на този режим против сигурността на Иран, ще си платят " , акцентира старши пълководец Голамали Рашид.

Израел, който преглежда нуклеарната стратегия на Иран като опасност за своето битие, предизвести за военни дейности против нуклеарните обекти на страната , в случай че нуклеарната стратегия на Техеран не бъде лимитирана чрез дипломация.

Израел към този момент предизвести, че ново нуклеарно съглашение сред международните сили и Иран ще даде на Техеран 100 милиарда $ годишно за дестабилизиране на Близкия изток.

От своя страна, Иран неведнъж е заявявал, че ще даде пагубен отговор на всяка експанзия .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР