Всяка дама може да бъде с коса като на JLo,

...
Всяка дама може да бъде с коса като на JLo,
Коментари Харесай

Новини от МАГАМА: JLo избра ослепителните удължения за коса Great Lengths за MET GALA 2021!


Всяка дама може да бъде с коса като на JLo, ние сме до вас във всяка стъпка в построяването на вашето ново аз”, споделя госпожа Вили Боршукова притежател на салон Магама и вносител на Great Lengths за България!

Дженифър Лопес може да е изненадала всички, когато ненадейно се появи на VMA като водеща, само че бяхме изцяло готови за идването на иконата на Met Gala 2021 година Добре, това не е напълно правилно - човек в никакъв случай не може да бъде в действителност квалифициран за това, че JLo ще носи на аления килим, с изключение на блясъка, и като се има поради, че това е най -голямата нощ на модата в годината, тя изисква хубост, която да живее сега.

Въпреки всичко стилната икона притегли погледите на всички с модерния си външен тип. За следващ път е малко мъчно да видите цялата коса на Лопес с помощта на каубойската шапка, която носеше върху прическата си. JLo носи супер дълга, разхвърляна опашка, която изцяло добавя тоалета й въодушевен от каубойския взор на Ралф Лорън. (И да, това е изкуствена кожа.)

" За да създадем тази дълга опашка, добавихме стикери на Great Lengths с дължина 55 см ", споделя персоналният й коафьор Мартин. Стикерите на Great Lengths разрешават, да се добави повече дължина в избрана зона, като за оформянето на тази леко разхвърляна опашка е направено с леко тупиране и по-късно леки талази. За заключителен стайлинг е употребен изсъхнал шампоан и малко искра за повече текстура на визията!

Звездите избират най-хубавото за техните ослепителни коси освен за блестящи празненства, а и в всекидневието си!
Преобразяването на дължини, цветове и разнообразни разновидности на прически е извънредно елементарно с снадки за коса.
“Всяка дама може да бъде с коса като на JLo, ние сме до вас във всяка стъпка в построяването на вашето ново аз”, споделя госпожа Вили Боршукова притежател на салон Магама. Както самата тя споделя, косата може да преобрази живота ви! Искали сте доста дълга и гъста коса, без да чакате и ден повече с удълженията за коса реализираме всяка ваша цел!

Единствен вносител и представител на удълженията Great lengths за България е салон Магама, където ще откриете обилие от типове снадки за коса, както на стикери, кератинови кичури или треси.

Салон Магама разполага с многообразие от типове коси, и способи на слагане, като оказваме помощ и на дами с доста тежки случаи, като оплешивяване, плешивост ареата и ред други болести!

Пожелайте новата си пленително красива коса!

Запишете си час на 0898777740 или 070090074

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР