Всяка американска атака срещу Иран ще бъде изправена пред смазващ

...
Всяка американска атака срещу Иран ще бъде изправена пред смазващ
Коментари Харесай

Иран: Всяка атака на САЩ ще се изправи пред смазващ отговор

Всяка американска офанзива против Иран ще бъде изправена пред " сразяващ " отговор , съобщи представител на иранското държавно управление във вторник, след известия, че президентът на Съединени американски щати Доналд по основния нуклеарен обект на Иран предходната седмица, само че решил да не го прави, оповестява " Ройтерс ".

" Всяко деяние против иранската нация сигурно ще бъде изправено пред пагубен отговор ", съобщи представителят Али Рабией в формален уеб страница на държавното управление.

Тръмп по-рано се е съветвал по отношение на опцията да нападна завода за обогатяване на уран в Натанц, само че е бил разколебан от съветници за тази опция.

Един от съветниците , държавният секретар Майк Помпео, би трябвало да посети Израел , който от дълго време загатва за вероятни военни дейности против Иран .

" Ако бях на мястото на иранците, нямаше да се усещам умерено " след отчета, сподели израелският енергиен министър Ювал Щайниц , добавяйки, че не е бил осведомен с разискванията в Овалния кабинет предишния четвъртък.

" Много е значимо иранците да знаят , че в случай че в действителност се стремят към високи равнища на обогатяване в посока на нуклеарното оръжие, те могат да се сблъскат с военната мощност на Съединените щати - а може би и на други страни ", сподели Щайниц пред израелското армейско радио.

Иран твърди, че нуклеарната му стратегия е за мирни потребности. Рабией упрекна Израел в " психическа война " против Иран . " Аз персонално не планувам, че е евентуално те (САЩ) да желаят да причинят неустановеност в света и района ", сподели Рабией.
 Тръмп желал да нападна нуклеарен обект в Иран
Тръмп желал да нападна нуклеарен обект в Иран

Разпитал военните, само че най-после се отказал
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР