Всичко това се случва само няколко дни, след решението на

...
Всичко това се случва само няколко дни, след решението на
Коментари Харесай

Васил Божков започна предизборната си кампания в Барселона?

Всичко това се случва единствено няколко дни, след решението на Съда на Европейски Съюз, съгласно което издадените от българските управляващи европейски заповеди за арест са невалидни. Още тогава някогашният хазартен необут разгласи - " Идвам ".

" Обещавам всички отговорни за геноцида над държавността и българския народ да си понесат заслужени санкции. Без изключения ", отсече Божков на финала на своето послание.

" Остават броени дни до взимане на съдбоносно решение за страната ни. Ако то е погрешно, страната ни е обречена да изчезне. Обръщам се към всички, правили бизнес с мен в годините - до момента сме взимали верни бизнес решения. Сега е моментът да спасим родината. Говорите с близки, познати, родственици - наградите ги да гласоподават за нас. Обръщам се към всички, потърпевши от хунтата - вие сте най-силно стимулирани това да не се случи в никакъв случай повече. Обръщам се към всички, които мислят, че съществуването им зависи от хунтата - не им вярвайте. Държат ви в боязън и беднотия, с цел да ви манипулират и ръководят по-лесно. Не вярвайте на това, което приказват. Гледайте ги какво вършат ", уточни още Божков.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР