Всичко можело да завърши фатално за 25-годишната Таела Джейд Дейвис,

...
Всичко можело да завърши фатално за 25-годишната Таела Джейд Дейвис,
Коментари Харесай

Нападателят се опитал да я изнасили. Но не знаел, че тя има черен колан по карате

Всичко можело да приключи съдбовно за 25-годишната Таела Джейд Дейвис, когато била нападната измежду бял ден в Мелбърн, Австралия. Нападателят скочил върху нея откъм гърба, съборил я на земята и се опитал да й раздра горнището.

Мъжът, който е разказан като висок към 183 см, с късо подстригана коса, се готвел да я изнасили. Но не знаел една значима детайлност. Че Джейд има черен колан по карате и 15-годишен опит в бойното изкуство.

Докато тя лежала на земята, видимо беззащитна, адреналинът набирал цялостна мощ, вследствие на което инстинктите победили над страха.

„ Помислих си, че „ не желая да бъда част от следващата статистика за жена, която бива атакувана, когато е на открито “ и тогава взех решение да отвърна на удара “, споделя момичето пред Daily Mail.

Жената се освободила с единия си крайник и го ритнала с коляното си. В резултат насилникът изгубил равновесие и тя го отблъснала от себе си.

„ Тогава се обърнах, с цел да избягам и той ме хвана за глезените. “

„ Осъзнах, че колкото и да се пробвах, той нямаше да спре и това беше моментът, в който си помислих „ Ще би трябвало да се опитам да го нараня колкото е допустимо повече “.

 Таела Дейвис

Тогава смелото момиче се обръща и с удар му разкървавява носа, само че и това не го стопира.

„ Той ме хвана за двете ръце, ето за какво не можах да го ударя още веднъж, тъй че в последна сметка го ударих с глава, което беше в действителност мъчително, само че в тренировките по карате ни споделят да намираме междина “. 

Момичето се избавило и споделило случката в обществените мрежи. Тя разказала за пострадванията и успеха си, като в същото време призовала другари и близки да се научат по какъв начин да се пазят.

„ Въпреки че през днешния ден съм бита и натъртена, съумях да се измъкна единствено с две спукани ребра, мозъчно разтърсване и някои епични синини “, написа Таела.

„ Мога да ви кажа, че се измъкнах, защото през днешния ден без подозрение му счупих носа и ребрата и топките му ще бъдат бъдат черни и сини, мисля, че ще го боли доста повече от мен! “

„ Накарайте девойките си да се занимават с бойни изкуства/самозащита, няма да съжалявате. “, приключва тя. 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР