Всичко, което се върти, създава торсионно поле. Независимо дали е

...
Всичко, което се върти, създава торсионно поле. Независимо дали е
Коментари Харесай

Български физик потвърди сензационно: „Лошите очи“ и урочасването са истина

Всичко, което се върти, основава торсионно поле. Независимо дали е електрон, вентилатор, колело на велосипед или Луната. То не придвижва сила, само че незабавно популяризира информация за всички събития в предишното, сегашното и бъдещето, без значение от физическата среда. Скоростта му е над 1 милиард пъти по-голяма от тази на светлината, написа вестник „ Труд “.

„ Дори когато вие, дамите, употребявате сешоара, с цел да изсушите косата си, сте под въздействието на торсионно поле, генерирано от въртящите се елементи на уреда ”, пошегува се приживе акад. Анатолий Акимов на лекцията си при първото си посещаване у нас през 2006 година Той е един от основателите на авангардната доктрина за торсионните полета, които са пространствено-времеви вихри с ляво или дясно въртене. Българският физик акад. Божидар Палюшев, прочут с поредицата си „ Физика на Бога ”, съпоставя торсионното поле с въртенето на течността, когато разбъркаме чая си с лъжичка.

Доказано е, че десните полета са потребни за тялото ни и могат да го хармонизират и лекуват, до момента в който левите провокират патологични промени и ни разболяват. При усукването надясно се съхранява информацията, а при въртене наляво торсионните полета се „ разсукват ”, при което информацията, която носят, се изкривява или изтрива.

Притежават памет, съпоставима с тази на хората
В торсионните полета се съдържа информация за бъдещето на Вселената и за ориста на хората. Всеки човек е източник на торсионно поле, носещо цялата информация за него и за здравето му. „ Ние сме приематели и предаватели на торсионни полета във Вселената и в случай че се настроим в резонанс с торсионното поле на Вселенския разсъдък или международното осведомително поле, можем да получим свръхестествени знания. Човек може да влезе в резонанс с него единствено в случай че има чисти намерения ”, безапелационен беше акад. Акимов. Според него торсионните полета имат памет, съпоставима с тази на индивида. Най-силна памет има свръхразумът или Бог. Това е „ мозъкът ”, който има размер на нашата Вселена.

Торсионни полета се генерират и без съществуване на въртене. Това се случва даже когато приказваме, пишем, мислим, твърди съветският физик Виктор Шкатов, създал апарат за премерване силата на торсионните полета. С него той е определил какво торсионно поле генерират разнообразни букви и знаци. Доказал е да вземем за пример, че името Христос, написано на лист хартия или произнасяно, основава дясно торсионно поле, което работи като отбрана. Това изяснява целебната мощ на молитвите.

С мислите си пораждаме мощни торсионни полета. Ако сме отрицателни, полетата са леви, с неподходящ резултат освен върху човешкия организъм, само че и върху околната среда. Учени настояват, че негативните страсти, излъчени от нас в пространството, са причина за естествените бедствия, тъй като нарушават процесите и хармонията във Вселената.

Оказва се, че „ неприятните ” очи и урочасването с взор не са бабини деветини, а имат пояснение. Руски физици са потвърдили, че очите ни излъчват торсионни полета. Според тях погледът е рисково оръжие което може да пробие защитната ни обвивка, да проникне в организма ни и да го препрограмира. И силата ни вместо да се оправи с пробойната, стартира да изтича през нея. Аурата (биополето), която отразява здравето и прочувственото ни положение, ни пази от торсионните предавания на „ неприятните ” очи.

Особено рискови са „ неприятните ” очи за бебетата в първите месеци след раждането им. Добре е да си напомним препоръките на бабите, съгласно които до 40 дни новородените би трябвало да се пазят от непознати погледи.

Изследвания сочат, че енерго-информационното поле на бебетата е 7 пъти по-слабо от това на възрастните. Затова кърмачетата не трябва да се демонстрират на непознати хора, както и да се разгласяват фотосите им в интернет. Най-уязвими са спящите бебета, когато отбраната им още повече отслабва. Дори погледът на любящата им майка, преизпълнена с страсти, може да им навреди. Ето за какво тя би трябвало да управлява вълнението си, да резервира успокоение и да мисли положително.

Обменяме сила с финия свят посредством енергийните центрове на тялото си – чакрите. Чрез тях силата протича на открито или във вътрешността в тялото. Това е било известно на хората в древността. Сега се удостоверява и от науката. Както към този момент стана ясно, всеки въртящ се обект – от галактиката до електронът – основава торсионно поле. Всяка клетка от тялото ни също генерира торсионно поле. Човешкият организъм има лично торсионно поле, носещо информация за него като цяло и за всеки орган. Руският академик акад. Виктор Ярцев е потвърдил, че чакрите са енергийно-информационните центрове на това поле. Когато те се въртят в една посока, образуват торсионно поле с хармонична информация. Тогава се усещаме добре и сме здрави. Ако има някакъв дисбаланс и някое от торсионните полета е с ляво въртене, от него се получава приключване на сила в пространството и биополето ни отслабва. Може да се стигне до меланхолия, комплицираност и понижаване на силата ни. Ако този развой продължи по-дълго и засегне повече чакри, са вероятни и по-тежки патологии. Акад. Ярцев предизвестява, че леви торсионни полета се генерират и от нашето схващане, когато е под влияние на яд, завист, злоба, експанзия.

Според акад. Божидар Палюшев с торсионни полета може да се фиксира информация, съдържаща се в разнообразни химически субстанции, в това число медикаменти. С торсионнен генератор може да се копира осведомителната картина на някакво лекарство и да се фиксира върху решетката на чиста вода. Така тя ще придобие целебните свойства на лекарството и може да се пие вместо него. Потвърждава го опит на акад. Александър Сорочински.

Теорията за торсионните полета и генератори се отхвърля от други учени, сред които акад. Едуард Кругляков от Руската академия на науките и акад. Евгений Александров от Санкт Петербург.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР