Всичко, което ни заобикаля, ни влияе, независимо дали го отчитаме,

...
Всичко, което ни заобикаля, ни влияе, независимо дали го отчитаме,
Коментари Харесай

Предпазване на дома от зли сили с ветивер

Всичко, което ни заобикаля, ни въздейства, без значение дали го отчитаме, или не. Познанието за свойствата на растенията да ни въздействат, можем да хармонизираме силата в дома си, както и да запазим домашното огнище и околните си от нездравословни външни въздействия. Ако се познават най-силните страни и свойства на растенията, може да се избере подобаващото за отбрана на дома.

Ветиверът е растение, посетител от екзотични страни. В родната му Индия го назовават Еликсир на спокойствието. Това наименование ветиверът е заслужил поради способността си да възвръща аурата и да ускорява нейните качества. Той може да издигне човек до най-високите точки във връзка с мирогледа му и на разбирането му за законите на Вселената. Това е тъй като растението оказва помощ за смяна на ъгъла на усещане.

Тази билка е подобаваща за дома на хора с с напрежение всекидневие. Тя работи успокояващо и даже може да отстрани главоболието. Това снижава равнищата на напрежението и основава отпускаща атмосфера в къщата.

Ако има деца в дома с хиперактивно държание, то тази билка е навръх място. Тя сполучливо управлява недостига на внимание у тях.

От епохи на ветиверът се е гледало като на мъжки мирис. В хинди името е открито тъкмо поради опциите на растението на работи на психо-емоционално равнище. Съсредоточаването върху значимите задания, възвръщането на концентрацията и стихването на депресията, премахването на положения като суматоха, нервност, боязън и потрес служат за успокояване на целия дом.

Много значително е, че ароматът на ветивера предизвиква връзката, усъвършенства ораторските качества и подкрепя напъните да се подготвим за значима среща. Цялостният резултат върху нервната система е стабилизиращ, укрепителен и успокоителен.

 Ветивер

Етеричното масло, извличано от растението ветивер, е съвършено успокояващо средство, което облекчава напрежението, успокоява тревогата и има удобен резултат върху съня. То дава на тялото сила.

Магическите свойства на маслото от ветивер са да отстранява енергийните дупки в дома, употребява се и като средство за привличане на благосъстояние в дома. За привличането на парично обилие се нанасят няколко копки върху банкнотите. Паричната му сила и сходна на тази на пачулито и босилека.

Съветът е също за повече пари и предотвратяване от зли сили маслото ветивер да се накапе в портфейла и джобовете. Ароматизирането на пространствата вкъщи, което ще придаде на дома чувство за мир и релакс.

При основаване на сложна обстановка, ветиверът ще помогне на членовете на фамилията да се повдигнат над сложната обстановка и да видят източника на спора, което ще им даде чувство за твърда почва под краката. Смесвайки го с подобаващи други вълшебен етерични масла - пачули, роза, лавандула, хвойна, сандалово дърво, иланг-иланг, ванилия и други ще създадете баланс в домашната атмосфера.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР