Всичките девет жертви на катастрофата с хеликоптера, при която загинаха

...
Всичките девет жертви на катастрофата с хеликоптера, при която загинаха
Коментари Харесай

Потвърдиха самоличността на всички жертви на катастрофата с Коби Брайънт

Всичките девет жертви на злополуката с хеликоптера, при която починаха Коби Брайънт и щерка му Джиана, към този момент са разпознати, предава bg-voice.

Все още няма публична информация от управляващите, само че околните на умрелите са удостоверили самоличността им, заяви Асошиейтед прес.

На борда, с изключение на баскетболната легенда и щерка му, е имало тричленно семейство – бейзболният треньор на „ Ориндж Коуст Колидж “ Джон Алтобели, неговата брачна половинка Кери и щерка им Алиса. Момичето е било измежду съотборничките на Джиана.

Част от злощастния полет е била и друга състезателка от тима – Пейтън Честър, която е била придружавана от майка си Сара.

Сред жертвите са също баскетболният треньор Кристина Маузер, която е преподавала в учебното заведение на дъщерята на Коби в „ Нюпорт Бийч “ и водачът Ара Зобаян.

Към момента проверяващите считат, че повода за нещастието е непрогледната мъгла в неделя сутринта край Лос Анджелис.

Именно тя е объркала водача на хеликоптера на Коби Брайънт, като машината се е лутала и е обикаляла региона най-малко 6 пъти, освен това на доста ниска надморска височина – към 875 фута, като може би водачът е чакал мъглата да се почисти, заяви Си Ен Ен.

Пилотът се е свързал с контролната кула на летище Бърбанк и там са били наясно, че машината обикаля, с цел да се измъкне от непрогледната хватка.

В последна сметка хеликоптерът се е насочил на север по автомагистралата 118, преди да завие на запад, и стартира да лети над автомагистралата 101 към Уудланд Хилс, Калифорния.

По-късно машината попада в още по-сериозна и тежка мъгла и хеликоптерът завива на юг. Това е било сериозното решение, тъй като са се насочили към планински регион. Пилотът ненадейно и бързо се изкачил от към 1200 фута до 2000 фута. Малко по-късно се случва и нещастието, при която хеликоптерът катастрофира в рид и се възпламенява. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР