Всичките 31 български компании от хранително-вкусовата промишленост, които участваха в

...
Всичките 31 български компании от хранително-вкусовата промишленост, които участваха в
Коментари Харесай

Всички български фирми намериха свои контрагенти на изложението Gulfood в Дубай


Всичките 31 български компании от хранително-вкусовата индустрия, които участваха в тазгодишното издание на интернационалното ревю Gulfood, договориха покупко-продажби за експорт на продукцията си. В резултат на извършените договаряния 20 български компании-изложители или 65 %, чакат подписване на повече от един контракт за директна дистрибуция, оповестиха от Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП). Проведената анкета от ИАНМСП демонстрира, че 11 участника или 35 % от участвалите чакат най-малко 1 договорка, което демонстрира, че на ревюто всички компании ще осъществят експорт.

От компания „ Конелиано “ оповестиха, че имат 3 оферти за посланичество. Друг участник от българските изложители – „ Маклер “, също подписа контракт за експорт с Емиратствата.

Всички компании са декларирали интерес за присъединяване в Gulfood през идващите издания, както и в други прояви, проведени от Агенцията.
Общият брой на извършените срещи на българските участници с задгранични сътрудници е 1170, което е приблизително по 38 на всяка компания, демонстрират данните от извършена от Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия /ИАНСМП/ анкета. Обсъдената по време на диалозите взаимна активност е напълно за експорт на български артикули.

Националното присъединяване на Gulfood 2019 се провежда от Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия /ИАНМСП/. В интервала на проявата изпълнителният шеф доктор Бойко Таков се срещна с Фил Хоган, европейски комисар по земеделието и развиването на селските региони и с Марк Нейпиер, Директор на група “ Управление на портфолио Изложения, Проекти, Продажби “ на Световен търговски център в Дубай и бяха разисквани благоприятни условия за дълготрайно партньорство.

Gulfood 2019 се организира от 17 до 22 февруари в Дубай, Обединени Арабски Емирства. Това е най-голямата профилирана галерия за хранително-вкусовата индустрия в района на Персийския залив. Проявата се провежда годишно, като първото издание е било през 1987 година В тазгодишното издание на Gulfood през 2019 година България се показа с народен щанд на изложбена повърхност от близо 100 000 кв.м. присъединяване взеха над 5 000 изложители от 120 страни, а посетителите бяха над 70 000 търговци и експерти от бранш хранително-вкусова индустрия. Изложбата обичайно събира водещи експерти от сектора от целия свят.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР