Всички зодиакални знаци са различни - техните нужди и желания

...
Всички зодиакални знаци са различни - техните нужди и желания
Коментари Харесай

Какво трябва да дадете на всяка една зодия, за да имате щастлива връзка

Всички зодиакални знаци са разнообразни - техните потребности и стремежи могат да варират доста. Какви знаци ценят в връзките, от какво се нуждаят и от какво не харесват? Астролозите ще ни кажат в този момент.

Овен

Овенът е твърдоглав, само че тъкмо това го прави обаятелен. Обикновено знае тъкмо какво желае, в това число и в една връзка. Овните показват мнението си намерено, тъй че сътрудникът им ще би трябвало да бъде толерантен. Но можете изцяло да разчитате на него – Овенът е открит и не таи завист в пазвата си. Той чака същата почтеност и неприкритост от колегата и то няма да търпи мръсни игрички.

Телец

Телецът обича да живее красиво и търси сътрудник, който се стреми към същото. Независимо дали става въпрос за чувствените удоволствия от положителната храна и питиета, докосването и галенето е супер значимо за Телеца. Той високо цени физическото наслаждение. В връзките е пореден и предан, само че изисква същото и от колегата си. Телецът е притежател и не търпи конкуренция. Липсата на усеща в връзките безусловно го убива.

Близнаци

Близнаците са доста общителни, ползите им са разнородни. Те са непрекъснато в придвижване и имат потребност от ентусиазъм в всекидневието си. Следователно, биха зарязали всеки отегчителен, закостенял сътрудник. Имат потребност от някой за дълги диалози и опити - сътрудник, който споделя техния възторг. Ако можете да предложите на Близнаците задоволително многообразие и интелектуални диалози, връзката ви ще бъде хармонична. Скуката, тесногръдието и изключителната обвързаност карат Близнаците да бягат.

Рак

Раците са доста сантиментални хора и имат потребност от обич повече от всяка друга зодия. Самотата е най-трудното тестване за Рака. Той обаче се нуждае и от известна независимост в връзките, не може да е стеснен. Способен е на доста дълбоки усеща и може да даде доста обич, тъй че, верността за него не е празна фраза. Ракът е доста уязвим и се пробва да се защищити от рецензия и разрушено сърце. Затова сътрудникът би трябвало да внимава в думите си и да бъде сериозен.

Лъв

Лъвът се нуждае от независимост - той се радва на живота, научава нови неща, чества и се усъвършенства. Ето за какво в една връзка той се нуждае от сътрудник, който да е всестранно развъртян. Някой, който да го успокои и при който може да се връща още веднъж и още веднъж. Един тип да се трансформира за него оазис на спокойствието, осигуряващ нужната сигурност и топлота.

Дева

Девата има много непосредствен темперамент. Ето за какво тя търси сътрудник, който цени това качество. Девите държат доста на справедливостта и салдото. Освен това са чувствителни и се нуждаят от съпричастен сътрудник, който да ги схваща и да може да види какво се крие зад тяхната хладна фасада. Ако Девата е намерила почтен, разбиращ, правилен сътрудник, тя ще хвърли целия свят в краката му.

Везни

По природа Везните избират уравновесена връзка, в която никой от сътрудниците не влага повече или по-малко. Везните нямат потребност от кавги и непрекъснати разногласия. Освен това държат и на външния тип на колегата - техните идеали и естетически условия са много високи. И нормално се нуждаят от повече време, с цел да се поддадат на възприятията си.

Скорпион

Скорпионите постоянно се считат за сложни, само че във връзките са буйни. Скорпионът е почтен и открит. Разбира се, има и друга страна на този знак: от време на време може да бъде комплициран и несклоняем. Винаги има лично мнение, от което не отстъпва даже на милиметър. Затова и Скорпионът търси сътрудник, който да го одобри изцяло. Той би трябвало да бъде предан, умен и любящ.

Стрелец

Стрелецът е обаятелен и забавен сътрудник. Лесно печели сърцата с чара си. Въпреки това, се нуждае от известна непоклатимост и приемане от колегата в една връзка. Скучните връзки, без жар, без искрица извънредно плашат Стрелците. Те обожават да откриват нови неща, да пътуват и да учат. Партньорът би трябвало да поддържа ползите на Стрелеца и да не го държи на каишка.

Козирог

Козирогът е деен. Отличава се с възприятие за дълг, отлична устойчивост, съчетана със самочувствие и увереност. И изборът на сътрудник за него не е елементарен. Всеки, който желае да завоюва сърцето му, би трябвало самичък да направи първата крачка. Въпреки това, незабавно щом Козирога реши да стартира сериозна връзка, той се трансформира в най-верния сътрудник. За него е значимо да бъде глава на фамилията и да взема решения.

Водолей

Водолеят има свои лични характерности. Той постоянно се бунтува малко и осъжда тесногръдието. Водолеите познават необикновено доста хора. Не е изненадващо, тъй като свободният им жанр работи като магнит за хората. Ако желаете да спечелите сърцето му, би трябвало да знаете едно - в никакъв случай не ограничавайте свободата му. Водолеят в никакъв случай не може да бъде с някой, който го е стиснал в здрава хватка.

Риби

Рибите търсят някой, който ги изслушва и постоянно е подготвен да отговори на потребностите им. Защото са доста чувствителни. Ако сътрудникът е разсеян или не осъзнава страховете им, стресът и безпокойството стартират да ги разяждат от вътрешната страна. Но в случай че сърцето на колегата е сензитивно и любящо, той ще получи цялостна възвръщаемост. Рибите са доста правилни и грижовни сътрудници.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР