Всички знаят, че в човешкото тяло живеят и се размножават

...
Всички знаят, че в човешкото тяло живеят и се размножават
Коментари Харесай

Уникална рецепта с пелин пречиства тялото от паразити!

Всички знаят, че в човешкото тяло живеят и се развъждат доста паразити и микроорганизми. Някои от тях са потребни за здравето, само че има и други, които са си просто паразити. Те тровят постепенно тялото ни, а това води до редица хронични болести.

Близо 95% от хората в света живеят с тези паразити. Те се хранят с най-хубавото от питателните субстанции, признати посредством храната ни. Тровят организма с разнообразни токсини и отрови.

В резултат хората получават разнообразни алергични реакции, нарушавания на нервната система, нарушавания на съня, отмалялост, запек, газове, диария та даже и ракови болести. Пролетта и лятото са най положителното време за пречистване на организма.

С тази лесна рецепта в домашни условия ще премахнете паразитите от тялото си. Прави се два пъти в годината и е изпитана във времето. В съд с вряща вода от 200 мл се сипва 1 супена лъжица пресни листа от пелин.

Съдът се захлупва и се запарва в продължение на 30 минути. После се прецежда през марля или цедилка. Приема се заран на гладно по 100 мл отвара от течността. Останалите 100 мл се одобряват вечер. Хубаво е да направи и клизма през вечерта.

Лечението за унищожаване на паразити трае тъкмо три дни, не повече. За да има още по-голяма изгода в запарката може да се добави и авансово надробен карамфил. Взема се на върха на една чаена лъжичка и се разбърква в запарката.

 Карамфил

Ако желаете да е по-пикантно на усет, може да добавите и цяла чаена лъжица. След трите вечери на лекуване, следва отмора от една седмица. После същата процедура се повтаря за още три дни. Така ще се прочистите и ще се радвате на здраве и живот без паразити.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР