Всички знаем, че социалните мрежи са нож с две остриета.

...
Всички знаем, че социалните мрежи са нож с две остриета.
Коментари Харесай

Защо Ема Робъртс блокира майка си в Instagram

Всички знаем, че обществените мрежи са нож с две остриета. Колкото и грижливо да построяваме облика си там и да се опитваме да запазим избрана персонална информация неприкосновена, в никакъв случай не знаем какво ще се случи.
 Селфи фотосите, отражението в очите ни и злоупотребата с персонални данни
Защо да внимаваме със селфитата

До какво може да доведат обществените медии

Актрисата Ема Робъртс сама усети на гърба си това. През лятото, след известно време на догадки от страна на медиите, тя публично заяви, че е бременна в профила си в Instagram посредством няколко фотоси с къс текст " Аз и двете ми обичани момчета ".

Но тя евентуално нямаше да го направи толкоз скоро, в случай че не се беше наложило. Явно желанието ѝ е било по-дълго време да пази в загадка бременността си и да заяви, когато тя и приятелят ѝ Гарет Хедлънд са подготвени за това.

В шоуто на Джими Кимъл племенницата на Джулия Робъртс описа за какво тъкмо се е стигнало до там.

on Oct 20, 2020 at 8:17am PDT

Майката на Ема, Кели Кънингам до неотдавна даже не е имала смарт телефон и е седяла встрани от интернет. Самата Ема ѝ подарила подобен и я научила да работи с приложенията. Профилът в Instargam, несъмнено, е наложителен, като доста бързо почитателите ѝ станали хиляди.

По времето, когато всички медии търсят удостоверение за бременността на Ема, някой се сеща да влезе в контакт с майка ѝ и да се показа за другар на щерка ѝ от " Зловеща фамилна история ".

on Oct 1, 2020 at 1:05pm PDT

И когато я поздравява за това, че ще става баба, тя благодари и написа, че е доста горда, с което на процедура удостоверява информацията, която до този миг е единствено слух. Оказва се, че не другар на Ема, а някой таблоид я е изиграл.

on Aug 30, 2020 at 8:44pm PDT

" Беше злополука! Майки и Instagram, това е неприятна композиция ", споделя Робъртс пред Джими Кимъл.

" Блокирах я в един миг. Това беше единственото ми оръжие ", продължава през смях Робъртс. " Тя ми изпрати известие в 2 часа след среднощ: Кралице, блокира ли ме, въпросителна, тъжно лице ". И аз споделих: " Да, блокирах те. " И тогава я отблокирах. Това беше война в Instagram с майка ми ".

А най-после Ема схваща, че това е една добра история, която да опише на бебето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР