Всички знаем, че любовта е най-хубавото нещо, което можем да

...
Всички знаем, че любовта е най-хубавото нещо, което можем да
Коментари Харесай

Как завинаги да загубиш жената, която обичаш

 жена-седи-на-фона-на-езеро

Всички знаем, че любовта е най-хубавото нещо, което можем да дадем и получим, а да съхраним любовта е най-голямото и комплицирано изкуство, което би трябвало да усвоим. И въпреки дамите да са склонни да обичат доста повече, в сравнение с е нужно, мъжете не трябва да разчитат на това, тъй като елементарно могат да я изгубят:

1. Когато спреш да правиш приятните дребни неща: да вземем за пример да я държиш за ръката и да я гледаш в очите.

Жените се влюбват в дребните чувствени моменти, а не в грандиозните жестове. Хвани я за ръка просто по този начин, погледни я в очите, оправи й косата, не се разсейвай, когато ти споделя нещо, целуни я.

Всички знаем, че най-бързият метод да убиеш любовта, е да приемеш нещо като даденост. Не го прави.

2. Когато не й задаваш въпроси и не се опитваш да я опознаеш.

Когато дамата разбере, че в нея те притегля единствено хубостта, тялото й, когато разбере, че в действителност не я познаваш, тя ще осъзнае, че не ти е значима и ще си отиде. Жените са умни и усещат пустотата на мъжките усеща.

3. Когато не я слушаш, когато приказва с теб или даже я прекъсваш, когато ти споделя нещо съкровено.

Жената не желае да й решаваш проблемите. Тя просто желае да я изслушаш. И в случай че не го правиш, тя ще се опита да доближи до теб и когато не се получи, ще спре да се старае.

4. Когато не се усеща в сигурност до теб

Когато дамата се влюбва мощно, тя стартира да ревизира до каква степен сериозен е надъхан мъжът. Тя прави това съвсем непрекъснато и не би трябвало да го преживяваш, а да й доказваш, че няма защо да се тревожи, че на никое място няма да отидеш.

5. Когато не се усеща специфична до теб

В кои обстановки се случва по този начин? Когато си разрешаваш да флиртуваш с други дами, когато жена ти схваща, че не е сама в мислите ти, а може и и в сърцето ти.

6. Когато сексът е единственото проявяване на твоите усеща. 

Ако я целуваш единствено за да вършиме обич, в случай че не флиртуваш с нея в спалнята, не очаквай, че ще бъде по този начин буйна, както преди.

7. Когато спреш да се шегуваш с нея

Хуморът е това, което оказва помощ на двойките да остават щастливи дружно. Ако позволиш житейските грижи да те лишат от способността да се смееш даже на нелепостите, както вероятно сте правили по-рано, това единствено ще лиши от наслада твоята жена и вашите връзки.

8. Ако непрекъснато проверяваш телефона си, когато сте дружно.

Мислиш, че няма нищо неприятно в това да седне против теб и да те гледа по какъв начин си зяпаш в телефона? На нея й е нужно твоето време и внимание.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР