Всички знаем, че добрият сън, многото вода, плодовете и зеленчуците

...
Всички знаем, че добрият сън, многото вода, плодовете и зеленчуците
Коментари Харесай

Топ 3 на най-добрите диетични съвети за годината!

Всички знаем, че положителният сън, многото вода, плодовете и зеленчуците и придвижването вършат чудеса с тялото и здравето ни. Но ето и няколко напълно пресни препоръки за намаляване за 2016 година:

1. Яж протеини с всяко хранене

Трябва да са от 25 до 35 грама, настояват диетолозите. Протеините в млякото, рибата, зърната и ядките задействат хормона, който понижава глада и покачва силата!

2. Храни се съгласно формата на тялото си

Формата на тялото ти е като ябълка? Откажи се от мазнините и подсладените млека. Замени ги с пълнозърнести храни, с цел да стопиш коремчето си. Ако си с крушовидна форма, наблегни на плодовете с фибри.

3. Записвай си с какво се храниш в приложение

 Диета

Често не осъзнаваме и даже се заблуждаваме какво и какъв брой ядем. Хората, които разказват храната, която одобряват дневно, и придвижването, което изразходват, понижат килограмите си два пъти повече, потвърдили са проучванията.

Дали ще си записваш в тефтерче, или ще си свалиш приложение на телефона, е без значение, значимото е да следиш какво ядеш и да бъдеш деликатен към всяка една своя хапка. Тялото, организмът и здравето са ти за цялостен живот!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР