Всички знаем, че Денят на благодарността е за Турция, семейството

...
Всички знаем, че Денят на благодарността е за Турция, семейството
Коментари Харесай

Комисарят на НФЛ Роджър Гудел говори за нарастващата популярност на лигата, влиянието на Тейлър Суифт

Всички знаем, че Денят на благодарността е за Турция, фамилията и футбола, а Националната футболна лига работи интензивно, с цел да задоволи апетита на нацията за последното. За идващите няколко дни е очакван претрупан състав на NFL - с три мача на Деня на благодарността, първата игра на Черния петък и цялостен набор от мачове в неделя.

„ Мисля, че хората желаят повече футбол, само че мисля, че всичко е пресметнато “, сподели комисарят на NFL Роджър Гудел, който приказва извънредно с „ CBS Mornings “ преди мачовете.

“ Те са изчислени, стратегически и имат за цел да обезпечат на хората по-големи събития, повече събития и да се съберат към футбола “, сподели Гудел. „ Ето за какво върви толкоз добре с Деня на благодарността. Хората се събират дружно. “

Тейлър Суифт, която неотдавна направи връзката си с Канзас Сити Чийфс тайт енд Травис Келс обществена. Суифт е участвала на някои от последните мачове на Келси, даже е седяла със фамилията си и почитателите са нетърпеливи да я виждат измежду присъстващите.

Гудел сподели, че Суифт е „ необикновен актьор “ и че Келс е „ необикновен състезател. "

„ Слушай, те са щастливи. Изглежда, че се любуват на връзката си. Това единствено по себе си е ужасно. Но по някакъв метод свърза повече почитатели на Тейлър и повече почитатели на НФЛ “, Гудел споделих. „ За да видя, че имат връзка, в този момент имат връзка с нашата игра и с Тейлър... Мисля, че е ужасно за лигата да има подобен тип внимание. Така че ние го приветстваме. “

Вниманието идва преди огромно събитие за лигата: Super Bowl, което ще се организира в Лас Вегас при започване на идната година и ще бъде излъчено по CBS. Това също по този начин идва, защото лигата евентуално ще се разшири до нов отвъдморски пазар през 2024 година, сподели Гудел.

„ Ще разтеглим серията от игри от постоянния сезон през идната година. Ще играем в нов пазар през идната година, или Испания, или Бразилия “, сподели Гудел.

Друга гореща тематика за NFL е сигурността на играчите.

„ Не мисля, че играта ни в миналото е била по-физическа, по-бърза, мощна. Нашите играчи са по-атлетични от себе си. в миналото съм бил. Това, което желаеме да създадем, е да премахнем техниките, които водят непосредствено до пострадвания “, сподели Гудел.

Едно нещо, което Гудел сподели, че е от първостепенно значение, е да се подсигурява, че родителите знаят какво вършат, с цел да подобрят сигурността на лигата, тъй че младите футболисти да могат да играят безвредно.

„ Това, което желаеме родителите да знаят, е какво сме създали, с цел да създадем играта по-безопасна, техниките, които използваме, по какъв начин упражняваме играта, по какъв начин използваме нашата платформа за направи всички спортове по-безопасни ", сподели Гудел. „ Мисля, че това са позитивните неща. Имаше голяма промяна, която съгласно мен е необикновено позитивна, без значение дали е в оборудването, или в разпоредбите, дали в техниките и образованието, дали в проучванията, които връщаме...Това е нещо, с което сме необикновено горди и ще продължим да го вършим. "

Гудел сподели, че се надява в края на кариерата си да го запомнят с всичко, което е направил за НФЛ и напъните, които е положил, с цел да напусне спорта на по-добро място.

„ Стигнах до това като стажант в NFL. Обичам го повече, в сравнение с когато влязох “, сподели Гудел. „ Аз просто имам вяра, че има толкоз доста позитивни качества. Виждате по какъв начин сплотява общностите. Мисля, че направихме играта по-добра за нашите играчи, нашите клубове, нашите сътрудници и за почитателите, най-важното. Мисля, че ние вижте това в числата. И това ни кара всеки ден да продължаваме да се опитваме да ставаме по-добри. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР