Всички знаем, че даването на напразни надежди не е добре

...
Всички знаем, че даването на напразни надежди не е добре
Коментари Харесай

15 SMS-а, с които да сложиш край, без да го засегнеш

Всички знаем, че даването на напразни очаквания не е добре и какъв брой мъчително и неприятно може да бъде, само че за какво продължаваме да го вършим? Защо се опасяваме да бъдем почтени един с различен. В последна сметка имаме един живот и всяка неистина, даже и да е сладка и вдъхновяваща, в последна сметка е просто загуба на време.

 

Не би ли било по-добре да споделяме това, което мислим, въпреки и малко жестоко, само че почтено. О, какъв брой по-прост би бил животът! Да кажеш, че някой не ти е забавен е мъчно, само че належащо. Едно известие ще бъде задоволително. Но, внимание! Това с SMS-а е добре, само че единствено в случай че сте се видели няколко пъти. Разбира се, в случай че сте имали дълготрайна връзка, тогава ще би трябвало да кажете всичко на колегата си персонално. Но в случай че след няколко срещи разберете, че не се интересувате от по-нататъшна връзка, тогава би трябвало да информирате за това. SMS-ите са задоволително решение и икономисват доста време.

 

 Тези 15 примерни известия ще ви оказват помощ да формулирате вярно мислите си и да останете допустимо най-тактични.

1. Здравей! Мисля, че си готин, само че в действителност не ни виждам като двойка в бъдеще.

 

2. Благодаря ти за времето, което прекара с мен. Беше занимателно, само че не мисля, че сме съвместими. Нищо персонално, просто трябваше да ти кажа това.

 

3. Беше занимателно нощес! Със сигурност ще се срещнем още веднъж, само че желая да знаеш, че сега не диря нищо съществено. Надявам се, че можеш да схванеш.

 

4. Съжалявам, само че мисля, че ще се съгласиш, че сред нас няма усеща и няма смисъл да продължаваме да излизаме.

 

5. Сега претърпявам някои персонални проблеми, тъй че мисля, че това не е най-хубавият миг да стартира нещо ново. Надявам се, че ще ме схванеш.

 

6. Честно казано, сега не се интересувам от връзка. Мисля, че е по-добре да насочиш вниманието си към някоя друга.

 

7. Не желая да те обидя, само че не мисля, че би трябвало да се срещаме още веднъж.

 

8. Здравей, ти си страховит човек, само че мисля, че не би трябвало да започваме връзка.

 

9. Искам да ти кажа истината, неотдавна срещнах някого. Надявам се да ме простиш поради честността ми.

 

10. Стана ми непосредствен, тъй че не желая да те нараня. Не съм в въодушевление за връзка с теб или някой различен. Просто си прекарваме ужасно.

 

11. Невероятен си, доста се забавлявах с теб! Но мисля, че сред нас я няма онази специфична искра, тъй че няма смисъл да започваме връзка. Надявам се че ме разбираш.

 

12. Прекарах си добре, само че не желая да оставаш с неправилно усещане. Аз не диря сериозна връзка. Не мисля, че би трябвало да се срещаме още веднъж.

 

13. Разбрах, че вие ​​си човек, който знае цената на времето, тъй че дано не си го губим един на различен. Не мисля, че имаме бъдеще.

 

14. Прекарах добре, само че мисля, че това беше последната ни среща. Нищо персонално, триумф!

 

15. Ти си добър човек, само че имаме доста малко общо. Мисля, че разбираш какво имам поради.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР