Всички знаем, че дългите и стройни женски крака са фетиш

...
Всички знаем, че дългите и стройни женски крака са фетиш
Коментари Харесай

Защо жените харесват мъже с дълги крака

Всички знаем, че дългите и стройни женски крайници са култ за мнозина. Но по този начин, както мъжете се заглеждат по дългокраки мадами, не по-малко са дамите, които си падат по господа със същите физически дадености.

Последно проучване на Университета Кеймбридж, извършено с 800 дами, демонстрира, че те избират мъже с дълги крайници. А повода е, че ги считат за знак на здраве и богатство.

Според учените, до този извод се стига на подсъзнателно равнище, тъй като на пръв взор няма логичност да има връзка сред дължината на краката и триумфа в живота. Но дамите евентуално считат, че по-ниските мъже страдат от комплекси и по-трудно съумяват да се потвърждават и развиват.

Разбира се, женската логичност е необятна и сложна за разгадаване материя, по тази причина даже откривателите единствено вършат догатки, представени от Daily Mail. Но пък е научно потвърдено, че при по-ниските мъже има по-висок риск от диабет вид две и високо кръвно.

Достигнато е и до оптималната дължина на краката на мъжете, която наподобява най-привлекателна за дамите - 91 сантиметра за господин, висок 1.83 м. От значително значение за женското утвърждение е и вярната съразмерност на частите от тялото. Разбира се, привлекателността зависи и от доста други фактори. Но сигурно не от дължината на ръцете, заключват учените. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР