Всички знаем, че да се пее на циганска сватба никак

...
Всички знаем, че да се пее на циганска сватба никак
Коментари Харесай

Най-скандалните места, на които са бачкали поп-фолк дивите

Всички знаем, че да се пее на циганска женитба по никакъв начин не е елементарно, само че и всички знаем, че точно фолк изпълнителите имат най-луди истории, когато приказваме за ексцентрични места за концерти. Ето и най-скандалните от тях:

Софи и приказки до безкрайност

Софи Маринова е подобен извор на приказки от хиляда и една нощ, че шапка й смъкваме. Ромската перла съвсем е обиколила света и е пяла под дърво и камък – от истории за пеене 12 часа на женитба, на която не желаят да заплащат, през завършения с Азис и Бони в лимузина посред поле с крави и овце до присъединяване тъкмо до остарял селски външен колзет – Софи несъмнено е живяла и претърпяла. Тя е пяла на равнища, под шатри, качена на пластмасов стол съвсем две денонощия, посред заплашителен цигански пердах и къде ли още не. Евала, Софче!

Виж още: Рибарската мрежа шлагер №1 в БГ: Певици и инфлуенсърки въодушевени от облеклото на стриптизьорките 

Галена и море от палатки

Галена споделя, че при започване на кариерата й хонорарът й е бил тъкмо 20 лв. и се е налагало да пее по заведения, където са я заобикаляли тави с кюфтета и носещи се от сервитьора салати, а по-късно е пяла на толкоз голяма турска женитба, че поканените съвсем са пълнели локалния стадион. Галена споделя, че най-странното й място за пеене е под военна палатка още веднъж на огромна женитба.

Виж още: Людмила от " Ергенът " е гневна, била близначка на Лука Модрич: " Миличка, аз съм по малкия екран "  

Азис и потни служащи

В едно от участията си във „ Вип Брадър “, Азис показа, че в никакъв случай не би се върнал да пее в Кипър и Гърция, тъй като там участията били претъпкани от локални служащи, които идвали непосредствено от нивите. Публиката била толкоз потна и мръсна, че в залата колкото да се дишало, а по Азис постоянно хвърчали мръсни потници и други атрибути, които почитателите мятали на сцената.

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/, https://www.instagram.com/azis_online_new/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР