Всички вярваме, че сериалът Приятели е един от най-смешните в

...
Всички вярваме, че сериалът Приятели е един от най-смешните в
Коментари Харесай

Най-скучната звезда в "Приятели"? Няма да повярвате коя е тя

Всички имаме вяра, че сериалът " Приятели " е един от най-смешните в света. И няма човек, който да счита, че в шоуто е имало даже и един отегчителен воин. Режисьорът Джеймс Бъроуз обаче повдига завесата на поредицата и споделя, че въпреки всичко е имало един персонаж, който той дефинира като " минимум занимателния човек в света ". А точно — актрисата Хелън Баксендейл, която играеше ролята на британската избраница на Рос Гелър /Дейвид Шуимър ".

" Тя беше блага и сладка, само че и най-скучната комедийна звезда, която съм виждал. Комедията просто не беше за нея. Рос все едно трябваше да пляска ръка с въздуха, тя изобщо не беше смешна ", споделя Бъроуз.

Той прибавя, че Хелън е била надарена актриса, само че не е била подобаваща за комедии. " Нейната роля беше много огромна. Трябваше да играе британската избраница на Рос, която идва в Америка. За страдание беше толкоз сдържана и скована пред камерите, че даже Дейвид Шуимър мъчно работи с нея ", споделя Джеймс.

Самата Хелън споделя, че е била заинтригувана да работи с експерти като екипа на " Приятели ", само че не счита, че е било за нея. " Всъщност се усещах като в златна клетка. Ролята ми трябваше да бъде в сюжета за по-дълго време, само че забременях и това беше опция да се измъкна от Америка. Навсякъде ме разпознаваха, непрестанно имаше внимание към мен, снимаха ме непрекъснато. Беше доста дразнещо ", спомня си тя.

Към днешна дата тя се радва на повече анонимност, три деца и семейство. И не съжалява нито за ролята в " Приятели ", нито за отхвърли от шоуто. " Беше забавно, само че те бяха другари и експерти, които работят това от години. Аз бях там, с цел да могат сценаристите да пуснат няколко смешки за Англия. Приключих от дълго време с това ", споделя още британката.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР