Всички виждат промяната във Варна, ударното темпо на обновяване, което

...
Всички виждат промяната във Варна, ударното темпо на обновяване, което
Коментари Харесай

Варненци питат Иван Портних: Кмете, това ли наричаш промяна с ударни темпове? Три години си трошим колите в дупките

„ Всички виждат смяната във Варна, ударното движение на възобновяване, което успяхме да наложим в обсега на целия град и във всички сфери на обществено-икономическия живот “, това съобщи кметът Иван Портних пред Дарик радио.

Вероятно точно това ще е и главната теза до края на предизборната акция.

„ Варна се промени и обнови, никой не може да го отхвърли! “, това настояват ръководещите.

Никой? Напротив, доста хора ще го отрекат.



Защото построяването на един бул. за баснословна сума по никакъв метод не значи „ решение на транспортните и инфраструктурните проблеми “ на Варна.

И това става явно безусловно на метри от гордостта на Портних, новото трасе на бул. „ Левски “. Там нещата са плачевни.



Читатели на „ Петел “ ни изпратиха фотоси на ужасните дупки на ул. „ Лоза “ и на ул. „ Св. Ирина “ (позната и като „ дребната ул. „ Мир “). Те се намират тъкмо до новия бул..



Там чакат нов асфалт от три години. През това време пълнят дупките с трошляк и камъни, тъй като са толкоз дълбоки, че повредите по колите им могат да станат доста съществени.



През тези години я кметът Иван Портних, я някой от заместниците му току разгласи, че общината и наетите от нея компании „ влизат в дребните улички “.

Само дето това „ влизане “ по този начин и не става. А и какво значи в тази ситуация тази дума? Няма ли наети компании по региони, чието обвързване е да поддържат от време на време улиците?



Положението в тази част на Варна за водачите е трагично. Но това надалеч не е единствения подобен регион. И по тази причина може би би трябвало да питаме кметът в акция Иван Портних дали въобще схваща смисъла на думите „ смяна “, „ възобновяване “ и изрази като „ стремително движение “ и „ в обсега на целия град и във всички сфери “.

Със сигурност не значи дупките да зеят по улиците три години без ремонт.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px`; document.getElementById( " commentBannerCont
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР