Всички вие които публикувате сегашните ми снимки в които съм

...
Всички вие които публикувате сегашните ми снимки в които съм
Коментари Харесай

Приятелката на прокурорския син: Васил ми е посягал многократно, заплашваше семейството ми и мен

" Всички вие които публикувате сегашните ми фотоси в които съм усмихната, откакто прекосих през всичко това и останах цяла, всички вие които публикувате и другите ми фотоси, които има единствено лицето Васил Михайлов, откровено ви поисквам в никакъв случай да не живеете по този начин, както живях аз, тъй като доста от вас не биха издържали и секунда по този начин, както аз съм живяла 2 години. " Това написа в своя фейсбук профил приятелката на Васил Михайлов - Боряна Рангелова.
Прочетете още
„ Никога през живота си не съм изневерявала на Васил Михайлов, връзките ни с него бяха много конфликтни още през цялото време. Мога да кажа, че обичах този човек и по всякакъв начин се пробвах да му покажа верния път и се надявах да се поправи. Конфликтите посред ни се пораждаха от възбраните, които той ми поставяше ", споделя Боряна пред " Мироглед ".

" Не ми даваше да нося облеклата си, не ми даваше да излизам от вкъщи си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да беседвам със фамилията си. Аз се съгласявах на тези неща, тъй като сносно ме манипулираше, че никой различен не ме обича толкоз колкото той. Васил Михайлов ми е посягал неведнъж, заплашвал е фамилията ми и мен, когато се караме, а по-късно горещо съжаляваше. И аз постоянно му прощавах “, споделя за връзката си тя.

„ 3 седмици след раздялата ни те щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи в случай че още веднъж го бях позволила. "

Освен на нея, Михайлов посягал също и на дребната си сестра и майка си, твърди Боряна.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР