Всички видяха, че БСП направи всичко възможно, не само тя,

...
Всички видяха, че БСП направи всичко възможно, не само тя,
Коментари Харесай

Румен Гечев : В този парламент ние сме най-стабилната партия

" Всички видяха, че Българска социалистическа партия направи всичко допустимо, освен тя, само че Народното събрание да избере постоянно държавно управление ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев пред Българска национална телевизия.

" Убедихме нашите сътрудници, че можем да се обединим към четири съществени цели. Тяхната реализация можеше да докара единствено до позитиви. Заради политически сметки, сътрудниците ни не одобриха тази оферта и Народното събрание не може да се оправи с това предизвикателство и отиваме на избори ", уточни Гечев.

" Българите няма да разрешат да чупим върхове. Ако нямаме кабинет ще докара до тежки политически и стопански последствия. В най-хубавия случай доникъде на годината няма да имаме Бюджет 2023. Компенсациите за фамилиите и бизнеса няма да стигнат. Вниманието би трябвало да бъде ориентирано към работещите българи, които основават Брутният вътрешен продукт ", счита депутатът от Българска социалистическа партия.

" Даже в образователните написа, че не се приказва за коалиция преди избори. Едва ли обединението ще бъде в обичайна си форма, само че ще се търсят взаимни отстъпки. Трябва да внимаваме кого избираме. Важно е допустимо максимален % българи да отидат да гласоподават. От всеки гласоподавател зависи по какъв начин ще гласоподава и кой ще избере. В този парламент ние сме най-стабилната партия. В политическата среда се появяват нови партии – някои изчезнаха, други се пробват да се върнат. Всяка партия може да докара до смяна, даже в случай че съществува от 130 години ", по този начин Румен Гечев разяснява възможна коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР